SKU: HE1452

Koop hier de nieuwste België training sweater 2022-2023 van adidas voor volwassenen en kinderen. Deze training sweater kan je bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Deze sweater dragen de spelers van de Rode Duivels tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024 gedurende de periode 2022-2023

De België training sweater 2022-2023 is geheel zwart en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. De bovenkant van de hals bevat een extra vlak, waarin de rits verstopt kan worden.  Op de borst van de training sweater prijken de logo's van de Belgische voetbalbond en adidas. Het logo van adidas betreft het 3BAR logo. Dit logo bevat drie diagonale blokken en is rood. Het embleem van de KBVB betreft een speciaal logo ter ere van het 125 jarig bestaan van de voetbalbond. De drie adidas strepen lopen alleen over de onderkant van de mouwen en zijn rood. De mouwen van deze training sweater zijn raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. De België training sweater 2022-2023 bevat aan de onderkant duimgaten, zodat deze nog strakker om het lichaam valt en de fit heeft van een handschoen. Verder bevat de trainingssweater een extra coating, welke de wind tegen houdt. De trainingskleding van het Belgische elftal bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Strak model
  • Korte rits; Geribbelde, opstaande kraag
  • Piqué, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend AEROREADY
  • Mesh aan de zijkanten
  • Duimgaten in de boorden
  • Opgestreken België-embleem
  • Artikelkleur: Black

Klik direct op de buttons om de adidas België training sweater 2022-2023 - Zwart voor volwassenen en kinderen te bestellen!

Koop deze producten