Wolverhampton Wanderers uitshirt 2022-2023

Wolverhampton Wanderers en kledingsponsor Castore Sportswear hebben nu ook het nieuwe Wolverhampton Wanderers uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van manager Bruno Large de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Castore is sinds medio 2021 de kledingsponsor van ''The Wolves'' en Astropay is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van de Premier League club. Eerder presenteerden de club en Castore al het Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2022-2023.

Wolverhampton Wanderers uit shirt en tenue 2022-2023

Het Wolverhampton Wanderers uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het populaire Wolverhampton Wanderers uitshirt van de periode 1996-1998. In dit tenue scoorde clublegende Steve Bull zijn zeventiende en voorlaatste hattrick tijdens zijn carriere bij The Wolves in een wedstrijd tegen Grimsby Town. In deze periode was Puma nog de kledingsponsor van de Engelse voetbalclub. De nieuwe tenues zijn bovendien geïnspireerd door de constructie van de Billy Wright Stand in het Molineux Stadium. Het Wolverhampton Wanderers uitshirt is dit jaar groen en bevat een all-over print van ruiten. De omlijning van deze ruiten is geel/oranje. Deze kleur komt ook weer terug in een vlak ter hoogte van de hals en in een subtiele lijn aan de onderzijde van de mouwen. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Castore en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Astropay staat op het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van 123BET. De binnenkant van de onderkant van het tenue bevat weer het motto van Castore Sportswear: Better Never Stops. Het Wolverhampton Wanderers uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een gouden lijn. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Castore. De kousen zijn ook volledig groen en bevatten op het midden een graphic van de kop van de wolf uit het clublogo.

De nieuwe Wolverhampton Wanderers uitshirt zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic/pro voetbalshirts bevatten lasergesneden panels aan de achterkant en zijkanten voor een maximaal ademend vermogen in de zones waar de spelers het meest zweten. De tenues bevatten aan de achterzijde een matte, glanzende stof, waardoor de bewegingen van de spelers nog meer geaccentueerd worden. De replica tenues bevatten ook een speciale technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Wolverhampton Wanderers uitshirt kopen

Het Castore Wolverhampton uitshirt 2022-2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 75- voor volwassenen en € 60,- voor kinderen. In deze winkels kun je het voetbalshirt van Wolverhampton ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Directe levering! 

Bestel het Wolverhampton Wanderers thuistenue direct in deze officiële SHOP!

of deze Wolverhampton Wanderers fanshop

Wolverhampton Wanderers uitshirt 2022-2023

Wolverhampton Wanderers uitshirt 2022-2023

Wolverhampton Wanderers uitshirt 2022-2023