Wolverhampton Wanderers uitshirt 2021-2022

Wolverhampton Wanderers en kledingsponsor Castore hebben nu ook het nieuwe Wolverhampton Wanderers uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van manager Bruno Large de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup in 2021-2022. Castore is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van The Wolves. Het merk is de opvolger van adidas en tekende een deal voor meerdere seizoenen.

Wolverhampton Wanderers uit shirt en tenue 2021-2022

Het Castore Wolverhampton Wanderers uitshirt 2021-2022 is dit jaar zwart en bevat een all-over camo print in het grijs met gele snippers. De gele details komen ook terug in de subtiele lijnen in de opstaande kraag met V-hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. Het Castore logo prijkt in het oranje op de rechterborst en de op de linkerborst staat de badge van de club. Hoofdsponsor ManBetX versiert in het wit het midden van het Wolverhampton Wanderers uitshirt. De binnenkant van de hals bevat nog een zwarte taping met daarin de bijnaam van de club: Wolves. Daaronder prijkt in het oranje de tekst: ''ONE PACK .'' De onderkant van het tenue bevat aan de binnenkant een gele band met daarin een ander motto: ''Better Never Stops.'' De zijkanten van het voetbalshirt bevatten zwarte meshpanelen met een diagonale gele compressietape. Het uittenue van Wolverhampton Wanderers wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte taping. De pijpen zijn ook uitgerust met de logo's van de club en Castore. De kousen van het uittenue zijn grijs met aan de bovenkant een zwarte band en op het midden de wolf uit het clublogo.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Wolverhampton Wanderers uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Jiménéz, Adama Traoré, Neto, Trincao, Neves, Semedo, Silva, Mosquera, Moutinho, Coady en nog meer spelers en check ook het Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2021-2022

Wolverhampton Wanderers uitshirt bestellen

Het Castore Wolverhampton Wanderers uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 70 en voor kinderen € 50,-. In deze winkels vind je ook andere merchandising van de club en kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!

Bestel het Wolverhampton Wanderers uitshirt 2021-2022 direct in deze officiële SHOP!

of deze Wolverhampton Wanderers fanshop

Castore Wolverhampton Wanderers uitshirt 2021-2022

Wolverhampton Wanderers uitshirt 2021-2022