Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2020-2021

Wolverhampton Wanderers en adidas hebben vandaag het nieuwe Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2020-2021 gelanceerd met de leus: ''Ready for Relight.'' In dit nieuwe tenue spelen The Wolves de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Molineux Stadium gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van Engelse club. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2018 en destijds tekenden de club en het merk een contract voor vier seizoenen.

Wolverhampton Wanderers thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Wolverhampton Wanderers thuisshirt heeft weer de gebruikelijke kleuren. De body van het voetbalshirt is oranje en bevat een print van diagonale blokken, die in de vorm van een v naar elkaar toelopen. Dit design kennen we onder andere van het Ajax thuisshirt van 2018-2019. De mouwen van het Wolverhampton Wanderers thuistenue zijn zwart en bevatten aan de onderkant een brede oranje band. Dit is ook de kleurencombinatie van de V-hals van het tenue. De drie adidas strepen staan dit seizoen alleen op de schouders en zijn zwart. De logo's van de club en sponsoren staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat een zwart adidas logo en de andere borst het clublogo. Sponsor ManBetX versiert het midden van het tenue. De achterkant van het thuistenue is geheel oranje. Het Wolverhampton Wanderers thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten oranje adidas strepen, welke over de gehele lengte van de zijkanten doorlopen. De broekjes bevatten ook weer het clublogo en het performance logo van adi. De kousen van thuistenue zijn oranje met donkerdere oranje adidas stripes aan de bovenkant. De Wolverhampton Wanderers tenues zijn dit seizoen voor het eerst uitgerust met de nieuwe adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Adama Traoré, Jiménez, Jota, Neto, Podence, Neves, Dendoncker, Doherty en nog meer spelers en check nu ook het Wolverhampton Wanderers uitshirt. 

Wolverhampton Wanderers voetbalshirt kopen

Het Wolverhampton voetbalshirt 2020-2021 kun je vanaf medio augustus kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is € 89,95 en het tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen. In deze shop kun je het voetbalshirt van Wolverhampton ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Directe levering! 

Bestel je Wolves tenue altijd in deze SHOP!

of de  Wolverhampton Wanderers fanshop

of een Wolves retro shirt in deze WINKEL! 

Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2020-2021