Werder Bremen voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe Werder Bremen tenues voor 2017-2018 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. Dit gebeurde onder het motto: ''LEBENSLANG GRÜN-WEISS.'' In deze nieuwe shirts speelt Werder de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende dit seizoen. Werder Bremen eindigde afgelopen seizoen op een achtste plaats, waardoor het dit seizoen weer actief is op het hoogste niveau van Duitsland. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe shirts. De Amerikaanse kledingsponsor verzorgt deze functie al sinds 2009. De club en Nike lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Check hieronder de details.

Werder Bremen thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Werder Bremen thuisshirt voor 2017-2018 heeft een vrij simpel design. Het shirt is overwegend groen en bevat een ronde hals. Verder is het shirt uitgerust met lichter groene details, welke terug komen in een band aan de achterkant van de crew neck en een band aan de zijkanten van het shirt. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in deze kleur groen. Dit is voorlopig het laatste seizoen dat Nike kledingsponsor is van de Duitse club. Vanaf het seizoen 2018-2019 neemt Umbro het stokje over. De linker borst is uitgerust met het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Weserstadion. Boven het logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de vier kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor van Werder is Wiesenhof. Het logo van de onderneming versiert het midden van het tenue. De binnenkant van de hals bevat een detail. Hierin staan de initialen van de club: SVW. Het thuistenue van Werder Bremen wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een fel groene strip. De kousen zijn geheel fel groen.

Werder Bremen uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Werder Bremen is wit en bevat dunne, groene, horizontale banen over het shirt. Ook dit shirt bevat weer fel groene details in de band achter de hals en aan de zijkanten van het shirt. De logo's van de club, Wiesenhof en Nike staan op dezelfde plek, evenals de initialen van de club. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met fel groene strip en overwegend witte kousen.

De tenues van Werder zijn zoals alle Nike tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door sterren als Pizarro, Kruse, Delaney, Junuzovic, Fritz en andere spelers.

Werder Bremen voetbalshirt kopen

De nieuwe Werder Bremen voetbalshirts voor 2017-2018 kan je vanaf medio juli kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Werder laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Scoor het nieuwe Werder shirt in deze winkel (iets goedkoper)

of deze online SHOP

of de OFFICIËLE NIKE SHOP!