Werder Bremen Christmas voetbalshirt 2020

Werder Bremen heeft het voorbeeld van 1. FC Nürnberg opgevolgd. Twee weken geleden lanceerde de 2.Bundesliga club een speciaal Christmas voetbalshirt en dat heeft Werder Bremen vandaag ook gedaan. Het tenue wordt vanavond gedragen in de wedstrijd tegen Hannover 96 en worden vervolgens geveild. Het special edition Christmas voetbalshirt wordt door Werder Bremen dus niet meer in andere wedstrijden dit seizoen gedragen. Umbro is verantwoordelijk voor het design van het speciale Kerst voetbalshirt. Het Engelse sportmerk is sinds 2018 de kledingsponsor van de club en in oktober verlengden beide partijen het contract tot de zomer van 2025.

Qua design heeft het Werder Bremen Christmas voetbalshirt 2020 veel weg van het Werder Bremen uitshirt. Het voetbalshirt is namelijk overwegend wit en bevat een all-over print van diamanten over de mouwen. In deze ruiten is een vervagend effect verwerkt. De ruiten vormen samen een speciale structuur welke doet denken aan een kerstboom. Ook het logo van de club heeft de vorm van een kerstboom. Onder dit logo prijkt in het goud het jaartal en boven het logo is een ster verwerkt. De ster verwijst naar de in totaal vier landskampioenschappen van de club (1965, 1988, 1993 en 2004). De andere borst bevat het logo van Umbro in het groen en sponsor Wiesenhof staat op het midden van het tenue. Op de rechtermouw prijkt de DFB Pokal badge en de andere mouw bevat het logo van subsponsor Touch. Het tenue is bovendien uitgerust met een v-hals. Het tenue wordt compleet gemaakt door een turquoise voetbalbroekje en turquoise kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het speciale Werder Bremen Christmas voetbalshirt, dat dus alleen gedragen wordt tegen FC Nürnberg.

Dit Werder Bremen voetbalshirt kun je nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere Werder Bremen voetbalshirts? Check het dan in deze SHOP of deze winkel

Werder Bremen Christmas voetbalshirt