Hummel kledingsponsor Werder Bremen vanaf 2023-2024

Vanaf het seizoen 2023-2024 is Hummel de kledingsponsor van Werder Bremen. Beide partijen hebben een contract voor meerdere seizoenen getekend. Dit betekent ook dat de Duitse club afscheid neemt van de huidige kledingsponsor Umbro. Het Engelse sportmerk verzorgde de tenues van ''Die Grün-Weißen'' sinds 2018. Hummel is geen onbekende voor Werder Bremen. Eerder was het Deense sportmerk al kledingsponsor in de periode 1976-1978. Destijds droeg Werder Bremen blauwe voetbalshirts vanwege de kleur van de hoofdsponsor van destijds: Norda. In de Bundesliga is Hummel momenteel ook kledingsponsor van 1. FC Köln.

Uiteraard zijn beide partijen verheugd met de samenwerking. Klaur Filbry, CEO Van SV Werder Bremen, reageert: ''We zijn verheugd dat we een samenwerking starten met een merk dat doordrenkt is van traditie, een merk dat ook wereldwijd bekend staat en sport en lifestyle combineert. Duurzaamheid maakt ook deel uit van de missie van Hummel. Traditie, authenticiteit en passie voor sport maken deel uit van het DNA van Hummel. Dit pas perfect bij de waarden van Werder Bremen.'' Ook Vad Nielsen, CEO van Hummel, reageert: ''We zijn ongelooflijk trots op onze nieuwe samenwerking met Werder Bremen, één van de meest iconische voetbalclubs in Duitsland. Dit biedt ons een geweldige kans om onze aanwezigheid in Duitsland uit te breiden. Werder Bremen is een prestigieuze club die aansluit bij onze waarden en hetzelfde gemeenschapsgevoel heeft. We kijken ernaar uit met Werder Bremen te gaan samenwerken en streven er samen naar om baanbrekende producten te bieden aan de gepassioneerde fans van deze zeer gewaardeerde club.

Ook Marco Sautner, managing director bij Infront Duitsland, dat betrokken was bij de totstandkoming van de deal tussen Werder Bremen en Hummel, reageert: ''Met Hummel en Werder Bremen hebben we twee authentieke en sterke merken samengebracht, die zeer geliefd zijn bij de fans en volgers. We kijken ernaar uit om een fantastisch productassortiment neer te zetten en wensen hen het allerbeste voor de start van de samenwerking volgend seizoen.

Ben je op zoek naar het nieuwste Werder Bremen voetbalshirt? Check het dan in deze Werder Bremen fanshop!