VFB Stuttgart voetbalshirts 2021-2022

VFB Stuttgart heeft in samenwerking met kledingsponsor JAKO de nieuwe VFB Stuttgart voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het team van trainer Pellegrino Matarazzo de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2021-2022. VFB eindigde afgelopen seizoen op een negende plek in de Duitse competitie. Ook dit jaar is JAKO weer de kledingsponsor van de Duitse club. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2018. Mercedes Benz is sinds 2007 de hoofdsponsor van ''Die Roten.''

VFB Stuttgart thuisshirt 2021-2022

Het JAKO VFB Stuttgart thuisshirt 2021-2022 heeft opnieuw het gebruikelijke design. Het voetbalshirt is wit en bevat een horizontale rode band over het midden van het tenue. Aan het tenue zijn bovendien zwarte details toegevoegd. Rechts boven en links onder de rode band staat een zwarte lijn en de kleurencombinatie rood/zwart is ook gebruikt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de V-hals en opstaande kraag. In de rode band op het midden van het tenue staat sponsor Mercedes-Benz Bank met daarboven in het zwart het Mercedes logo. Het logo va JAKO prijkt op de rechterborst en de trademark tekens van het Duitse sportmerk staan op de schouders en mouwen. De linkerborst van het tenue bevat het clublogo, inclusief een gouden ster. Deze ster verwijst naar de drie Bundesliga (en in totaal vijf Duitse) kampioenschappen. De binnenkant van de hals bevat de leus van de club:”FürchlosUndTreu.'' Op de achterkant van de kraag zijn de initialen van de club verwerkt. VFB. Het thuistenue van Stuttgart wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met rode details. De kousen zijn wit met een rode band en zwarte accenten.

VFB Stuttgart uitshirt 2021-2022

Het VFB Stuttgart uitshirt 2021-2022 heeft dit jaar een sprankelend design. Het voetbalshirt is rood met een design van zwarte, witte en gele confetti snippers. Dit design is geïnspireerd door de afzonderlijke elementen van het clublogo. Het uittenue bevat verder een zwarte horizontale band over de borst en heeft een rechte hals met subtiele opstaande kraag. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. De logo's van alle sponsors en van de club staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor de details op het tenue. Het Stuttgart uittenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de onderkant van de pijpen een zwarte band. De kousen zijn ook rood met een zwarte band met daarin de initialen van de club.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de JAKO VFB Stuttgart voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kaladjdzic, Katompa, Endo, Kempf, Sosa, Förster, Badstuber en nog meer spelers.

VFB Stuttgart voetbalshirt kopen

De JAKO VFB Stuttgart voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf juli/augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 en deze voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kun je de nieuwe Stuttgart tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook de retro shirts van de Duitse club! 

Bestel je VFB Stuttgart voetbalshirt in deze winkel!

of je retro shirt in deze SHOP! 

VFB Stuttgart thuisshirt 2021-2022

VFB Stuttgart uitshirt 2021-2022