VFB Stuttgart voetbalshirts 2019-2020

VFB Stuttgart en JAKO hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. De club eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plaats in de Bundesliga en degradeerde daardoor naar het tweede niveau van Duitsland. In deze nieuwe tenues speelt de club van coach Nico Willig de 2. Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2019-2020. Het Duitse sportmerk JAKO is sinds de zomer van 2018 kledingsponsor van VFB en beide partijen hebben nog een contract tot 2022. Check alle details van het nieuwste thuisshirt en uitshirt.

VFB Stuttgart thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe VFB Stuttgart thuisshirt voor 2019-2020 heeft het bekende design. Het voetbalshirt is wit en bevat een brede rode band over de borst. In deze band is het logo van sponsor Mercedez-Benz Bank verwerkt. Het bedrijf is al sinds 2008 aan de Duitse club verbonden. De linkerborst bevat het logo van de club, inclusief gouden ster. De gouden ster verwijst naar de vijf kampioenschappen van de club in 1950, 1952, 1984, 1992 en 2007. De andere borst bevat het logo van JAKO. Verder is het thuistenue uitgerust met een ronde hals en staan op de mouwen de trademark tekens van JAKO. De binnenkant van de hals bevat een speciale tekst: '' Wir werden immer zu dir steh'n | Für immer VfB!'' (We blijven altijd loyaal|Voor altijd VFB). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details.

VFB Stuttgart uitshirt 2019-2020

Het nieuwe VFB Stuttgart uitshirt voor 2019-2020 is geheel rood en bevat een all-over print van vlakken. Dit design is geïnspireerd door het dak van de Mercedes Benz Bank Arena, de thuishaven van de club. De logo's van de club en sponsoren staan in het zilver op het uittenue en het shirt is verder uitgerust met een V-hals. Aan de binnenkant van de hals komt ook weer het logo van de Duitse club terug en daarbij staat de tekst: ''Furchtlos und Treu.'' Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe VFB Stuttgart voetbalshirts, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Gómez, Kabak, Gentner, Donis en andere sterspelers.

VFB Stuttgart voetbalshirt kopen

Het nieuwe Stuttgart tenue kun je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 en deze voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kun je de nieuwe Stuttgart tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook de retro shirts van de Duitse club! 

Bestel je VFB Stuttgart voetbalshirt in deze winkel!

of je retro shirt in deze SHOP! 

VFB Stuttgart voetbalshirts 2019-2020