Valencia draagt speciaal UN WOMEN voetbalshirt 2017

Valencia heeft de dames lief! De club droeg gisteren in de met 3-0 verloren wedstrijd een speciaal shirt met daarop het logo van UN WOMEN. Hiermee brengt de club een ode aan internationale vrouwendag, welke jaarlijks op 8 maart valt. Het shirt dat Valencia gisteren droeg was het zwarte uitshirt. Dit jaar heeft Valencia geen hoofdsponsor, waardoor het vrij makkelijk is om een sponsorlogo op het shirt te bedrukken. Niet alleen het sponsorlogo van UN WOMEN was gisteren nieuw op het Valencia shirt. Ook de mouwen van het ''special edition'' shirt bevat een tekst. Hierop staat namelijk de slogan van de nieuwste campagne van UN Women: ''50/50 planet by 2030.'' Deze campagne staat in het teken van duurzame ontwikkelen in de periode tot 2030, waarbij de nadruk wordt gelegd op gelijke kansen en rechten voor mannen en vrouwen. Valencia en United Nations zijn sinds 2015 partners van elkaar en maken zich samen sterk voor de gelijke kansen en rechten van mannen en vrouwen. Bovendien verzetten beide partijen zich tegen huishoudelijk geweld. Check de foto's van het special edition UN WOMEN shirt van Valencia op het uitshirt van Valencia.

Het uitshirt van Valencia voor 2016-2017 wordt verder gekenmerkt door de fel oranje accenten. Deze fel oranje accenten komen terug in de logo's van adidas, de club en UN WOMEN. Bovendien bevat de bies aan de onderkant van de mouwen een oranje lijn. Helaas is dit special edition shirt van Valencia nergens te koop!

Wil je het Valencia shirt kopen? Check het dan exclusief in deze SHOP

of deze winkel! Of check het overzicht met beschikbare Valencia producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!