Valencia voetbalshirts 2022-2023

Valencia en kledingsponsor Puma hebben vandaag de nieuwe Valencia CF voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd met het motto ''MADE IN SENTIMENT.'' In deze tenues speelt de Spaanse voetbalclub de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Valencia eindigde vorig seizoen op de negende plaats in de Spaanse competitie. Ook dit seizoen is Puma weer verantwoordelijk voor het design van de Valencia voetbalshirts en trainingskleding. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds medio 2019. Cazoo is vanaf dit seizoen de hoofd- en shirtsponsor van Valencia.

Valencia thuisshirt 2022-2023

Het Valencia thuisshirt 2022-2023 heeft dit seizoen een vrij eenvoudig retro design. Het voetbalshirt staat geheel in het teken van het 100 jarig bestaan van het stadion van de voetbalclub: Estadio Mestalla. Op 20 mei 1923 speelde Valencia de eerste wedstrijden in het stadion tegen stadsgenoot UD Levante. Het nieuwe tenue is geïnspireerd door het tenue dat 100 jaar geleden gedragen werd. Het voetbalshirt is volledig wit en bevat een rechte hals met aan de binnenkant ook een wit vlak. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Puma in het zwart en de linkerborst bevat de badge van ''Los Che.'' Dit betreft een speciaal logo ter ere van het 100 jarig bestaan van het stadion van de club. Onder het logo prijkt namelijk de tekst: ''1923 – Camp de Mestalla – 2023.'' Op het midden prijkt het logo van CAZOO in het zwart en de linkermouw bevat het logo van subsponsor Sailun Tire. De andere mouw bevat de officiële La Liga badge. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic, welke ook verwijst naar het 100 jarig jubileum van het stadion. Het Valencia thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit of zwart voetbalbroekje. Op de voetbalbroekjes staan dit seizoen de logo's van de club, Puma en Skoda. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie.

Valencia uitshirt 2022-2023

Het Valencia CF uitshirt 2022-2023 heeft dezelfde kleurencombinatie als het uitshirt van het seizoen 2019-2020. De zwart/oranje kleurencombinatie is nog steeds een populaire kleurencombinatie onder de fans van de Spaanse voetbalclub. Het voetbalshirt is overwegend zwart en bevat een all-over print van grijze lijnen, die geïnspireerd zijn door het stadion van de club. Ook dit tenue staat dus geheel in het teken van het 100 jarig bestaan van het stadion. Alle details op het tenue zijn oranje en deze kleur verwijst natuurlijk naar de status van Valencia als sinaasappelstad. De ronde hals is overwegend oranje met een subtiele zwarte lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op het tenue zijn ook oranje en deze staan op dezelfde plek als op de andere voetbalshirts. In de nek op de achterkant van het tenue bevindt zich ook een graphic die verwijst naar het jubileum van het stadion. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met oranje logo's. De kousen zijn volledig oranje met op het midden een zwarte lijn en daaronder de naam van de club.

Valencia 3e voetbalshirt 2022-2023

In sommige uitwedstrijden draagt Valencia CF het alternatieve uitshirt of 3e voetbalshirt. Het Valencia 3e voetbalshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan de Senyera vlag, de vlag van de Spaanse regio Valencia (en Catalonië). De body van het voetbalshirt bevat een design van verticale rod en gele banen en de mouwen van het tenue zijn lichtblauw. Het logo van Puma op de rechterborst is blauw en op de mouwen geel. Alle logo's staan weer op dezelfde plek als de andere twee tenues. Ook dit tenue bevat in de nek een verwijzing naar het jubileum van het stadion. Het Valencia derde tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en blauwe kousen met een rode lijn.

Zoals alle Puma tenues zijn de voetbalshirts van Valencia dit jaar weer uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Puma. De authentic voetbalshirts bevatten voor het eerst de Ultraweave technologie. Deze voetbalshirts wegen slechts 72 gram, zijn bijna geheel naadloos en staan in het teken van snelheid en dynamiek. Zowel de authentic als de replica voetbalshirts zijn daarnaast weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem zorgt voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Valencia voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Soler, Gaya, Guedes, Guillamon, Duro, Diakhaby, Paulista, Musah en nog meer spelers.

Valencia voetbalshirt bestellen

De Puma Valencia voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De prijs van het voetbalshirt is hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In de onderstaande winkels vind je bovendien de nieuwste trainingskleding van de Spaanse voetbalvereniging. Directe levering!

Bestel de Puma Valencia voetbalshirts direct in deze SHOP! 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

of deze winkel

Valencia thuisshirt 2022-2023

Valencia thuisshirt 2022-2023

Valencia uitshirt 2022-2023

Valencia uitshirt 2022-2023

Valencia 3e voetbalshirt 2022-2023