Valencia voetbalshirts 2019-2020

Puma is vanaf het seizoen 2019-2020 kledingsponsor van Valencia en heeft vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd van ''Los Che.'' De nieuwe tenues zijn onderdeel van de campagne: ‘El Futbol Es De Los Valientes’ (Voetbal is voor de dapperen). In deze voetbalshirts speelt Valencia de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. Puma en Valencia tekenden een deal voor de duur van vijf seizoenen, waardoor het merk tot de zomer van 2024 in ieder geval kledingsponsor is. Puma volg adidas op, dat sinds 2014 verantwoordelijk was voor het design van de Valencia voetbalshirts. Check hier alles over het nieuwe thuisshirt en uitshirt. 

Direct fan van de nieuwe Valencia tenues? Bestel het exclusief in deze SHOP of deze WINKEL!  (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Valencia voetbalshirts 2019-2020

Valencia thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe thuisshirt van Valencia staat geheel in het teken van het woord VALENTIA. Dit is een Spaans woord, wat in het Nederlands dapper betekent. Valentia was ook de Romeinse naam van de stad in de Romeinse tijd. Daarnaast is het thuisshirt een ode aan de sfeer in het stadion van de club, het Estadio Mestalla. Het nieuwe Valencia thuisshirt voor 2019-2020 heeft wel een vrij simpel design. Het tenue is overwegend wit en bevat een oranje V-hals. Over de schouders bevindt zich de zogenaamde Puma T7 taping. Deze taping is zwart en verwijst naar de vleugels van de vleermuis uit het logo van de club. De onderkant van de band bevat in het wit het logo van Puma. Het logo van het Duitse sportmerk, dat eerder al in de periode 1990-1993 kledingsponsor van Valencia was, staat op de rechterborst in het zwart. De andere borst bevat het logo van de Spaanse club, waar trainer Marcelino aan het roer staat. Vanaf dit seizoen staat BWIN op het midden van de tenues. Het gokbedrijf, dat in de periode 2007-2013 hoofdsponsor van Real Madrid was, is vanaf dit seizoen shirtsponsor van Valencia en blijft dit drie seizoenen. De bies aan de onderkant van de mouwen van het tenue is ook zwart en verder bevat het Valencia thuistenue voor 2019-2020 weinig opvallende accenten. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Puma staat. Het short is aan de onderkant uitgerust met een oranje band. De kousen van het thuistenue zijn wit met een zwarte band op het midden. Deze wordt geflankeerd door twee oranje banen. 

Valencia uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Valencia uitshirt voor 2019-2020 heeft een iets opvallender design. Het voetbalshirt is namelijk geïnspireerd door de Fallas, het vieren van vuur en passie, & het zogenamde Nit de La Crema (de nacht van het branden).  Dit voetbalshirt is zwart met flitsende oranje en rode accenten. Deze oranje details zijn met name te vinden in een vlak over de borst en mouwen. Deze bevatten namelijk een all-over print van golvende lijnen, die door elkaar heenlopen. De Puma formstripe over de schouders is ook neon oranje en hetzelfde geldt voor de logo's van Puma en de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Mestalla, op de borst. Het uitshirt van Valencia is ook uitgerust met een V-hals. De binnenkant van de hals van het nieuwe Valencia voetbalshirt is uitgerust met een zwarte taping. Deze loopt ook door over de achterkant van het voetbalshirt. Het uittenue van Valencia wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en kousen. Zoals alle tenues van Puma zijn de nieuwe Valencia voetbalshirts uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe Valencia voetbalshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Guedes, Lee Kang-in, Tsjerysjev, Parejo, Gameiro, Kondogbia en andere spelers. 

Valencia voetbalshirt kopen

De nieuwe Valencia voetbalshirts voor 2019-2020 kun je nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van beide voetbalshirts is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 84,95 en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! Check ook andere Valencia producten hiernaast of hieronder!

Bestel je Valencia voetbalshirt altijd in deze SHOP of 

deze WINKEL!  (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Valencia thuisshirt 2019-2020

Valencia uitshirt 2019-2020