Sevilla voetbalshirts 2021-2022

De Spaanse voetbalclub Sevilla CF heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike de nieuwe Sevilla voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd met het motto: ''FEEL THE POWER.'' In deze nieuwe tenues speelt het elftal van trainer Julen Lopetegui de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden. Sevilla eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek in de Spaanse competitie en speelt daarom opnieuw in het kampioenenbal. Nike is ook dit jaar weer de producent van de Sevilla voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds de zomer van 2018 de kledingsponsor van ''Los Nervionenses.'' Beide partijen gaan dit seizoen het laatste contractjaar in.

Sevilla thuisshirt 2021-2022

De Nike Sevilla voetbalshirts 2021-2022 zijn dit jaar geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '80. Het thuisshirt en uitshirt van de Spaanse club hebben hetzelfde template. Het Sevilla thuisshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de acht dunne, rode, verticale pinstripes over de body van het tenue. Deze strepen worden onderbroken door het logo van de nieuwe shirtsponsor van de club, welke op het moment van schrijven nog niet bekend is. De club heeft namelijk afscheid moeten nemen van MarathonBet, omdat in Spanje gok gerelateerde sponsoren niet meer zijn toegestaan. De mouwen van het Sevilla thuisshirt zijn wit en hetzelfde geldt voor de brede v-hals van het tenue. De zijkanten van het tenue bevatten een witte taping. De linkerborst bevat de badge van de Spaanse club en de linkerborst is uitgerust met een rode swoosh. Sponsor Valvoline staat op de linkermouw. Het thuistenue van Sevilla wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Sevilla uitshirt en 3e shirt 2021-2022

Het Sevilla uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue is echter rood met dunne, witte pinstripes. Ook dit tenue bevat een v-hals en verder staan alle logo's en details op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Op de kousen staan ook de initialen van de club: SFC. Sevilla heeft ook dit seizoen weer een 3e shirt of alternatief uitshirt. Dit tenue heeft het standaard Nike Strike II template. De body van het Sevilla 3e shirt 2021-2022 is zwart en de mouwen zijn rood met een all-over print van golven en stippen. Het derde tenue is verder voorzien van een ronde hals en bevat dezelfde (sponsor)logo's als de andere tenues. Het voetbalbroekje en de kousen van het Sevilla 3e tenue 2021-2022 zijn zwart.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Sevilla voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Gómez, Koundé, Rakitic, Immobile, En-Nesyri, de Jong, Navas en andere spelers.

Sevilla voetbalshirt bestellen

De Nike Sevilla voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf medio juli/augustus bestellen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 84,95 en voor kinderen is het tenue € 69,95. In deze winkels kun je de nieuwe tenues van de Spaanse voetbalclub ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Sevilla voetbalshirt in deze Sevilla fanshop

of deze winkel! 

Sevilla thuisshirt 2021-2022

Sevilla uitshirt 2021-2022