Sevilla voetbalshirts 2020-2021

Europa League winnaar Sevilla heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike de nieuwe Sevilla voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de Spaanse de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in 2020-2021. Nike is sinds 2018 kledingsponsor van de club van trainer Julen Lopetegui en onlangs werd het contract verlengd tot en met het seizoen 2021-2022. Alle nieuwe tenues van de ‘’Sevillistas’’ hebben dit seizoen hetzelfde standaard template.

Sevilla thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Sevilla thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen wit en wordt gekenmerkt door de zilveren en witte, diagonale banen over de body van het tenue. Dit is kenmerkend voor het Challenge III template van Nike en de banen zijn geïnspireerd door de tenues van de jaren '90. Op haar website geeft de club aan dat de tenues een eerbetoon zijn aan de spirit van de fans, die de spelers kracht geven, waardoor ze altijd kunnen presteren. Bovendien representeren de nieuwe tenues de kracht van het team. Een echte Sevillasta weet dat als je wat wit, dat ook gebeurt. Rake woorden dus! Een ander kenmerk van de nieuwe voetbalshirts is de combinatie van een rechte en diagonale hals. Het diagonale gedeelte is rood en daartussen bevindt zich een recht vlak in het wit. De band aan de onderkant van de mouwen is ook rood. De rechterborst van het tenue bevat de swoosh van Nike in het rood en de andere borst het embleem van Sevilla. Hoofdsponsor MarathonBet prijkt op het midden van de Sevilla tenues. Het gokbedrijf is sinds de zomer van 2019 de shirtsponsor van de Spaanse club. De linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor Valvoline en op de andere mouw prijkt de officiële La Liga badge. Het thuistenue van Sevilla wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode taping. De kousen van het thuistenue zijn zwart met twee grijze banen. De initialen van de club en de swoosh staan op het midden van de kousen in het wit.

Sevilla uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Het Sevilla uitshirt 2020-2021 is dit jaar rood en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit tenue bevat een design van diagonale banen. De diagonale hals is wit en ook de band aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. De logo’s van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Sevilla heeft ook een alternatief uitshirt of 3e shirt. Dit tenue bevat diagonale navy blauwe en grijze banen. Ook de diagonale hals en de band aan de onderkant van deze mouwen zijn rood. Het voetbalbroekje van dit tenue is navy blauw met een witte band aan de zijkanten. De kousen van dit tenue zijn rood.

Alle Nike voetbalshirts zijn dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, afvoer van vocht en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sevilla voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ocampos, Luuk de Jong, Suso, Diego Carlos, Gudelj, Immobile, Rakitic, Koundé en nog meer spelers.

Sevilla voetbalshirt bestellen

De nieuwe Sevilla voetbalshirts kun je nu bestellen. De prijs van de tenues is hetzelfde als vorig seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 84,95 en voor kinderen is het tenue € 69,95. In deze winkels kun je de nieuwe tenues van de Spaanse voetbalclub ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Sevilla voetbalshirt direct in deze webwinkel!

of bestel goedkopere t-shirts van Sevilla in DEZE WEBSHOP

Sevilla thuisshirt 2020-2021

Sevilla uitshirt 2020-2021

Sevilla 3e voetbalshirt 2020-2021