Sevilla voetbalshirts 2019-2020

Sevilla heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de Spaanse club de La Liga, Copa del Rey en Europa League wedstrijden gedurende 2019-20. Sevilla eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek in de Spaanse competitie, dus speelt dit seizoen opnieuw Europees voetbal. Nike is sinds 2018 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben nog een contract tot 2021. De club en het Amerikaanse sportmerk lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt en 3e shirt.

Sevilla thuisshirt 2019-2020

De nieuwe Sevilla voetbalshirts voor 2019-2020 hebben een vrij standaard design. Alle tenues zijn gebaseerd op het Vapor template van vorig seizoen. Het thuisshirt is wit en bevat een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een diagonale hals en een rechte hals. Deze is zwart. De mouwen bevatten een patroon van zigzagstrepen en aan de binnenkant van de hals is een rode taping verwerkt, welke over de achterkant van het tenue doorloopt. De onderkant van de tenues bevatten dit jaar een tag met daarin de leus van de stad Sevilla: ''NO8DO.'' De onderkant van het voetbalshirt bevat nog een label, waarin het stadion van de club (het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán) is verwerkt, evenals de initialen van het stadion (RSP) en het bouwjaar: 1890. Op de borst staan de logo's van Nike en de club en op het midden van de Sevilla voetbalshirts staat sponsor MarathonBet. De rechtermouw is uitgerust met de officiële La Liga badge.

Sevilla uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het nieuwe Sevilla uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De body van dit tenue is rood en dit voetbalshirt is uitgerust met witte mouwen. Ook dit tenue bevat een Vapor hals in het wit en de binnenkant van de hals is uitgerust met een rode taping. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de labels aan de onderkant van het tenue. Het uitshirt wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rood/witte kousen. Het 3e voetbalshirt of alternatieve uitshirt van Sevilla is geheel blauw en bevat een witte Vapor hals. De binnenkant van dit tenue bevat ook weer een rode taping. De logo's van de club, Nike en MarathonBet op het 3e shirt zijn blauw. Het derde tenue van de ''Sevillistas'' wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sevilla voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Banega, Sarabia, Ben Yedder, Silva, Navas en andere sterspelers.

Sevilla voetbalshirts bestellen

Je kunt vanaf begin juli de nieuwe Valencia voetbalshirts kopen De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het tenue voor kinderen is € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In de onderstaande shops heb je de mogelijkheid het tenue van Sevilla te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten of trainingskleding van de Spaanse club bestellen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Sevilla thuisshirt in deze webwinkel!

of bestel goedkopere t-shirts van Sevilla in DEZE WEBSHOP