Santos FC uitshirt 2019-2020

Santos FC heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro een nieuw uitshirt voor 2019-2020 gereleased. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club van trainer Jorge Sampaoli de uitwedstrijden in de Brasileirao Serie A gedurende 2019-2020. De competitie van Brazilië start namelijk in april weer. Afgelopen seizoen eindigde de voormalige club van Neymar JR op een tiende plek. Het nieuwe voetbalshirt van de Braziliaanse club is gebaseerd op een iconisch voetbalshirt uit de geschiedenis van de club. Check hieronder alle details!



Het nieuwe Santos FC uitshirt voor 2019-2020 is een ode aan het voetbalshirt van 1964. Het is dit jaar 55 jaar geleden dat Santos FC drie prijzen op haar naam schreef: het Campeonata Paulista (het kampioenschap), de Rio São Paulo en la Taça Brasil. De beste Braziliaanse speler ooit, Pele, speelde in deze periode ook voor de Braziliaanse club. Het shirt wordt gekenmerkt door de verticale, brede zwarte en witte banen over het tenue. De mouwen zijn wit met een zwarte taping. Bovendien bevat het shirt een V-hals met een brede onderkant in het wit. De rechter borst is uitgerust met het logo van Umbro en de andere borst bevat het logo van de Braziliaanse club. Boven dit logo staan twee sterren en deze sterren verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores in 1962 en 1963. De onderkant van het voetbalshirt is uitgerust met een speciale badge. Deze badge is een ode aan het winnen van de prijzen in 1963. Ook de achterkant van het voetbalshirt van Santos bevat een subtiele verwijzing naar de prijzen van 55 jaar geleden. Hier staat namelijk het Umbro logo me daaronder in een lint de jaartallen 1963 en 2019. Zoals alle Santos FC tenues wordt dit uittenue compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen met daarop ook uitingen van de club en kledingsponsor Umbro.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Santos uitshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Rodrygo Goes, Christian Cueva, Yeferson Soteldo, Carlos Sanchez, Jean Mota en andere sterspelers. Check ook het thuisshirt!

Het nieuwe Santos uitshirt voor 2019-2020 kun je helaas alleen nog kopen in de online clubshop van de Braziliaanse club. Ben je op zoek naar een t-shirt of hoodie van ''Clube de Povo?'' Check het dan in deze shop!