Santos FC 3e voetbalshirt 2019-2020

Santos FC en Umbro hebben vandaag een nieuw 3e shirt of alternatief uitshirt voor 2019-2020 uitgebracht. Dit tenue wordt door de Brazilianen gedragen in de uitwedstrijden in de Braziliaanse competitie en beker dit seizoen. Het nieuwe tenue is onderdeel van een speciale collectie van Umbro ter ere van het 95 jarig bestaan van het van origine Engelse sportmerk. Ook het derde voetbalshirt van Gremio is onderdeel van deze collectie.

Zwart Santos tenue ode aan 95 jarig bestaan van Umbro

Het Santos 3e voetbalshirt voor 2019-2020 is geheel zwart en wordt gekenmerkt door een all-over print van diamanten over het tenue. Deze diamanten bevatten ook weer subtiele, diagonale strepen. Dit betreft de dubbele diamant van het Umbro logo. De onderkant van het tenue bevat een gouden label, waarin alle Umbro logo's van de afgelopen 95 jaar zijn verwerkt. Verder bevat het tenue verschillende witte accenten. Het tenue bevat aan de onderkant een subtiele, dunne witte lijn en ook de rechte hals bevat een wit v-design aan de onderkant van de hals. De mouwen van het tenue zijn ook geheel zwart met een all-over print van de initialen van de voormalige club van Neymar JR: SFC. De rechterborst is uitgerust met het logo van het sportmerk en de ander borst bevat het logo van de club. De twee sterren boven het logo verwijzen naar het winnen van de wereldbeker voor clubteams in 1962 en 1963. Destijds speelde de Braziliaanse ster Pelé nog bij de club uit de gelijknamige stad. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de special edition tenues van Santos, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Uribe, Soteldo, Cueva, Henrique, Moraes en andere spelers.

Santos voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Santos 3e shirt voor 2019-2020 kun je helaas alleen nog kopen in de online clubshop van de Braziliaanse club. Ben je op zoek naar een t-shirt of hoodie van ''Clube de Povo?'' Check het dan in deze shop! Of bestel je SANTOS retro voetbalshirt in deze winkel!