Robey trainingspak

Nu het merk Robey Sportswear vanaf komend seizoen marktleider is in het Nederlandse profvoetbal vinden wij het tijd om het brede aanbod teamkleding van het Nederlandse sportmerk, waaronder het Robey trainingspak! Vanaf het seizoen 2021-2022 is Robey Sportswear kledingsponsor van maar liefst zes verschillende profclubs: Sparta Rotterdam, Willem II, FC Groningen, Telstar, FC Volendam en FC Den Bosch. Dit zijn niet de enige clubs die het merk ''onder haar hoede'' heeft. Het in Rotterdam gevestigde merk verzorgt namelijk ook de tenues en trainingskleding van meer dan 150 amateurclubs, van de Tweede Divisie tot de Vijfde Klasse!

Robey Counter trainingspak

De teamwear catalogus van Robey Sportswear bevat inmiddels verschillende Robey trainingspakken in verschillende prijsklassen en voor verschillende gelegenheden. We beginnen vandaag met het goedkoopste en daarmee vaak het populairste trainingspak. Dit betreft het Robey Counter trainingspak, welke bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek. Het trainingsjack is in verschillende kleuren beschikbaar, namelijk in het zwart, groen, rood, blauw en fel rood. Een van deze kleuren komt vaak voor in de clubkleuren van de clubs waarvan het kledingsponsor is. Kenmerkend aan de Counter trainingsjacks is de sideline die diagonaal over de mouwen naar de achterkant van de schouders loopt. Op vrijwel alle trainingsjacks is deze lijn zwart, met uitzondering van die op het zwart/rode jack. Deze bevat namelijk een sideline in de kleur infrared. De Robey jacks zijn verder uitgerust met een stijlvolle en modieuze baseball kraag. Op de mouwen van de jacks staat het woordmerk van het Nederlandse sportmerk, dat in 1947 gestart is door Pieter Bey. De rechterborst bevat het woordmerk. Een speciaal detail op ieder item van Robey is het klavertje vier. Op het Counter trainingsjack staat de sideline op de linker schouder. Het pak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek strak valt naar de onderkant. Op de trainingsbroek staan natuurlijk ook uitingen van het merk en deze bevat ook twee zakken. De Robey Counter trainingsbroeken zijn aan de onderkant uitgerust met enkelritsen, waardoor het nog makkelijker is de broek aan en uit te trekken. Dan de prijzen van dit pak. Voor volwassenen is het trainingsjack slechts € 29,95 en voor kinderen € 27,95. De trainingsbroek is in volwassen maten € 27,95 en voor kinderen € 22,95!

Robey Performance trainingspak

Wil je het net iets professioneler en dus ook wat duurder, dan is biedt het Robey Performance trainingspak met half-zip training sweater de uitgelezen kans. Met het Performance trainingspak zie je er namelijk nog strakker uit! Zoals het woord het al zegt, het Performance trainingspak is daarnaast ook super functioneel en valt ook nog eens perfect om het lichaam. Dit trainingspak bestaat echter uit een training sweater en een trainingsbroek. De Robey Performance Half Zip training sweater is in verschillende kleurcombinaties te verkrijgen. De basiskleur van de training tops is zwart en de mouwen hebben een andere kleur: rood, groen, geel, oranje, blauw of geheel zwart. Deze mouwen betreffen raglanmouwen, welke als kenmerk hebben dat deze strak om de armen vallen. Dit effect wordt ook bewerkstelligd door het materiaal waarvan de training sweaters gemaakt zijn: een combinatie van polyester en spandex. Dit betreft dus een elastische stof, dat naadloos aansluit op je lichaam. Op de training sweaters staat natuurlijk ook weer het Robey Sports logo op de borst en de mouwen & het klavertje vier prijkt op de schouder. De Performance trainingsbroek die bij dit trainingspak hoort is beschikbaar in het zwart en donkerblauw en heeft dezelfde strakke pasvorm als de performance training tops. Ook de performance trainingsbroeken zijn uitgerust met twee zakken en bevatten bovendien een speciaal elastisch rib materiaal bij de kuiten, voor een perfecte pasvorm. Dit trainingspak is dus wat duurder. De training sweater is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De trainingsbroeken zijn in kindermaten € 32,95 en voor volwassenen € 34,95.

Robey Performance trainingspak

Robey Off Pitch trainingspak

Steeds meer voetballers dragen voor- en na de wedstrijden een club trainingspak, ook wel het presentatiepak genoemd! Tot een aantal jaar geleden waren de traditionele presentatiepakken vaak gemaakt van een wat ruwer polyester en hadden deze een wijdere fit. Omdat alles wat modieuzer geworden is, hebben verschillende merken (waaronder Robey dus) een comfortabel en modieus trainingspak voor de voorbereiding of de na de wedstrijden uitgebracht. Dit pak heet bij Robey het Off Pitch trainingspak, bestaande uit een jack (met of zonder capuchon) en een strakke joggingbroek. Zowel de jacks als de broeken bevatten aan de binnenkant een geborsteld materiaal, welke super zacht aanvoelt en je ook warm houdt. Een ander kenmerk van de Robey Off Pitch pakken is de strakke pasvorm en de modieuze look! Vooral de jacks met capuchon zijn erg populair en zijn dan ook nu al onderdeel van de teamwear collecties van Willem II en Sparta. De Off Pitch trainingsbroeken (of eigenlijk joggingbroeken) hebben aan de onderkant cuffs, zodat de broek nauw aansluit op de benen. De broek is ook uitgerust met zakken. Het Robey Sportswear Off Pitch trainingspak is beschikbaar in drie verschillende kleuren: zwart, donkerblauw en grijs. Het Off Pitch jack is voor volwassenen 49,95 en voor kinderen € 44,95. De broek is € 32,95 voor kinderen en € 34,95 voor volwassenen.

Robey trainingspak bestellen

Alle nieuwe Robey Sportswear trainingspakken kun je exclusief bestellen in de onderstaande winkels. De pakken zijn beschikbaar in de volgende kindermaten; 128, 140, 152 en 164 en de volgende volwassen maten: S, M, L, XL, XXL en 3XL. In deze winkels kun de pakken eventueel ook laten voorzien van een clublogo en/of een sponsorlogo. Daarnaast kun je je initialen of eventuele borst/rugnummers op deze items laten bedrukken. Daarbij heb je zelf de mogelijkheid te kiezen welke stijl of welk lettertype je wilt. Check ook andere producten uit de Robey Sportswear catalogus in deze winkels!

Bestel je Robey trainingspak direct in deze SHOP

of deze winkel! 

Robey Off Pitch trainingspak

Robey trainingspak

Bron Afbeeldingen: Website Robey Sportswear