De Robey voetbaltas of teamtas - Perfect voor jouw elftal!

Het nieuwe seizoen is weer begonnen! Veel amateurteams hebben zich in het nieuw gestoken. Er is een nieuw sponsor gevonden, die de nieuwe tenues, voetbalshirts, broekje en kousen sponsort. Uiteraard worden deze nieuwe tenues uitgerust met het logo van de nieuwe sponsor. Vaak wordt er ook nog gekozen voor een nieuw trainingspak of trainingskleding en het seizoen kan beginnen! De nieuwe outfits moeten ook opgeborgen en natuurlijk vervoerd worden. Een nieuwe sporttas of voetbaltas is dan ook geen overbodige luxe. In dit blog gaan bespreken we kort welke verschillende voetbaltassen zijn en met name die van het Nederlandse voetbalmerk Robey!

Wil je direct een nieuwe Robey rugzak, sporttas of teamtas bestellen? Dit kan zowel voor kinderen als volwassenen exclusief in deze winkel!

De Robey voetbal rugzak

Tegenwoordig zijn er sporttassen in verschillende soorten en maten. Dit in tegenstelling tot vroeger. Toen had je alleen een grote versie van de sporttas en kon het (zeker als kind) nog wel eens het geval zijn, dat je tas groter was dan jij zelf. Sinds een aantal jaar heeft Robey daarvoor een speciale rugzak als sporttas in het assortiment. Deze rugzak is ideaal om voor kinderen mee te dragen of wanneer je niet veel mee hoeft te nemen naar de voetbal of naar je ''cluppie.'' Steeds vaker wordt de teamkleding op de voetbalclub  gewassen en hoef je dus alleen maar een boxershort of andere underwear mee te nemen in je tas. Hiervoor heb je geen grote sporttas nodig en is de wat kleinere rugzak al perfect. Robey biedt deze rugzak in twee verschillende kleuren aan, namelijk in het zwart en blauw. Deze rugzak bevat aan de onderkant een groot opbergvak om je voetbalschoenen in te doen en is aan de zijkanten uitgerust met twee vakjes, waarin je wat kleinere spullen op kunt bergen. Uiteraard bevat de rugzak ook een grote ruimte om kleding in op te bergen. De tassen zijn aan de voorkant uitgerust met het logo van Robey, het in 1947 opgerichte voetbalmerk, dat garant staat voor kwaliteit, stijl en comfort!

De Robey voetbaltas/ sporttas

Uiteraard heeft Robey ook de traditionele, grote voetbaltas in haar assortiment. Deze tas is er zowel in een formaat voor volwassenen als voor kinderen. Ook deze tas is beschikbaar in het zwart en navy blauw. Waar de rugzak een afmeting heeft van 35 x 24 x 48 cm, is heeft deze sporttas een groter formaat. In het senior formaat is deze 54 x 32 x 51 cm en voor kinderen heeft de voetbaltas een formaat van 47 x 27 x 42 cm. Deze tas heeft ook weer verschillende opbergvakken, inclusief het vak aan de onderkant om je voetbalschoenen in op te bergen. De zijkanten van de tas hebben ook weer een vak met een rits, welke weer perfect zijn om je handdoek, shampoo, borstel/kam of underwear in op te bergen. Het grootste vak bevindt zich aan de bovenkant en dit is het perfecte vak om je voetbalkleding of trainingskleding in op te bergen. De zijkanten van deze tas bevatten ook weer het logo van het Nederlandse voetbalmerk, inclusief een klavertje vier voor een beetje geluk!

De Robey teamtas/ wastas

Last but not least is er ook nog een teamtas! Veel teams kiezen ervoor om de voetbalshirts en tenues ergens centraal, door een ''wasvrouw'' of door een moeder te laten wassen. Na de wedstrijd wordt de kleding in de wastas gegooid, zodat het gewassen kan worden en de tenues in de volgende wedstrijd weer schoon en wel gedragen kunnen worden. Omdat in deze teamtas alle tenues moeten passen, zijn deze nog groter! Deze tas van Robey heeft een afmeting van 60 bij 35 bij 50 centimeter, zodat hier alle tenues in passen, Ook handig, deze wastassen zijn uitgerust met wieltjes en een extra stang, zodat je tas nog makkelijker mee kunt nemen.

Sporttas met logo en naam en nummer

Ook in ''voetbaltassenland'' is er een nieuw trend waar te nemen. We zien steeds meer dat de tassen ook gepersonaliseerd worden. En dat is eigenlijk ook wel logisch. Alle tassen zien er namelijk hetzelfde uit en wanneer je na de wedstrijd met je team nog een drankje hebt gedaan of wat gegeten hebt en je naar huis wilt gaan, is het soms lastig je tas te vinden. Vooral als alle tassen in het voetbalrek staan. Personalisatie is de uitkomst. Steeds vaker komt het voor dat teams hun tas niet alleen laten bedrukken met het logo van de club en sponsor. Er wordt ook vaak voor gekozen om een naam en/of rugnummer op de tas te bedrukken, zodat je de tas nog makkelijker kunt onderscheiden van die van iemand anders. Bijkomend voordeel: het ziet er ook nog eens super professioneel uit! Check hieronder de afbeeldingen van de verschillende tassen van Robey Sportswear en check ook onze blogs over het Robey trainingspak of het off pitch pak van Robey!

Robey voetbaltas/ sporttas bestellen

Je kan je Robey rugzak, voetbaltas of teamtas vanaf nu bestellen in de onderstaande SHOP. Deze winkel is gespecialiseerd in teamkleding en het bedrukken daarvan! Je kan je voetbaltas al bestellen vanaf een prijs van € 32,95. Dit is namelijk de prijs van de rugzak. De grote teamtas heeft voor kinderen een prijs van € 33,95 en voor volwassenen een prijs van € 34,95. De grote voetbaltas met wieltjes is wat duurder. Deze is namelijk € 64,95 en de grote teamtas heeft een prijs van € 79,95. In de onderstaande shop kan je deze tassen exclusief laten bedrukken met het logo van een bedrijf, de club en/of een naam en nummer van de verschillende spelers. Inclusief 10% korting bij bestellingen vanaf 10 items.

Bestel je Robey voetbaltas of sporttas exclusief in deze winkel!