Robey lanceert trendy casual OFF PITCH trainingspak

Inmiddels is het trainingspak of presentatiepak niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het is HOT trainingspakken van clubs ook casual te dragen. Deze pakken zitten niet alleen chill, je draagt ook nog eens je trots naar je ''cluppie'' uit. Of juist niet? Tegenwoordig lanceren sportmerken de pakken ook in trendy kleuren of kleurencombinaties die in de mode zijn. In dat geval maakt de club niet uit! Het Rotterdamse sportmerk Robey Sportswear heeft geheel in lijn van deze trend het zogenaamde OFF pitch trainingspak gelanceerd. Dit pak bestaat uit een trainingsjack met capuchon en een strakke trainingsbroek. Deze trendy pakken zijn, zoals het woord eigenlijk al zegt, perfect om na en rondom de wedstrijden te dragen op je ''cluppie'', lekker thuis of zelfs op je werk. Check hieronder meer informatie over het nieuwe Robey OFF PITCH trainingspak!

Direct enthousiast over dit nieuwe, vette pak van Robey? Scoor het in deze SHOP!

 

Robey Off Pitch trainingsjack en strakke trainingsbroek

Robey, onder andere kledingsponsor van clubs als Sparta en Willem II, heeft het Off Pitch trainingspak in drie verschillende kleuren gelanceerd: zwart, grijs (charcoal) en navy blauw. Het trainingsjack of vest van dit pak heeft een heerlijke pasvorm. Het jack valt namelijk vrij getailleerd en heeft een long fit. Ze vallen namelijk net iets over je taille. Op de rechter borst van het jack prijkt het logo van Robey Sportswear (de bekende en iconische R) in dezelfde kleur als de jacks, waardoor deze vrij onopvallend zijn. De andere borst van de jacks bevat een verticaal opbergvakje met rits. Robey staat ook bekend om het gouden klavertje vier (voor een beetje geluk). De prijkt op de jacks op de linker schouders. De zijkanten van de jacks bevatten ook nog eens twee steekzakken, voor het ultieme relaxte gevoel. De jacks bestaan uit een combinatie van polyester en katoen, waardoor het ook nog eens perfect aanvoelt.

De pakken worden gecompleteerd door een off pitch trainingsbroek in dezelfde kleur. Ook deze broeken hebben een ultieme pasvorm. Dit komt niet in de laatste plaats door het feit dat de broek vooral lekker strak om de kuiten valt. Dit zien we tegenwoordig eigenlijk bij alle pakken van clubs terug. Een getaillleerde fit is bijna niet meer weg te denken in de performance kleding van voetbalclubs, zo ook bij dit pak van Robey. De bovenkant van de broeken is uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf de pasvorm wat kunt aanpassen en de onderkant van de broek bevat speciale ''cuffs'', zodat de broek gegarandeerd strak om de enkels valt. Op de broek prijkt uiteraard met trots het logo van Robey. Ook de broek bestaat weer uit een combinatie van polyester en katoen.

Wat ons betreft is dit het perfecte pak om in te chillen en rondom je voetbalwedstrijd te dragen. En dat niet alleen. Robey is ook nog een merk met een geschiedenis en daar houden we van! Ze geven het zelf al aan. Het is het merk van: ''Bloed, zweet en tranen van het lachen. Het nostalgische voetbalgevoel dat je alleen nog maar tegen komt op kleine clubs of in vriendenteams. Dat is het gevoel dat Robey terug brengt op de velden'' en met het off pitch pak dus ook na of voor het spelen van een wedstrijd. Lekker bezig!

Robey Off Pitch trainingspak kopen

Het nieuwe Robey OFF PITCH trainingspak is helemaal niet zo duur! Het gehele pak scoor je voor slechts € 84,90. Voor de ultieme pasvorm adviseren we een maatje kleiner te kopen dan je normaliter hebt. Je kan het jack en de broek overigens ook los van elkaar kopen. Het jack heeft een prijs van € 59,95 en de broek is slechts € 34,95. Het pak kan je nu kopen in de onderstaande shop in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Scoor dit chille en vooral vette pak nu in DEZE SHOP! 

en deze teamkleding SHOP