Paris Saint Germain krijgt ook vierde voetbalshirt in 2019-2020

Nike gaat volgend seizoen voor meerdere clubs een vierde voetbalshirt lanceren. Vorige week werd al bekend dat het Amerikaanse sportmerk een speciaal ''La Senyera'' vierde shirt voor Barcelona gaat uitbrengen in september of oktober. Het lijkt er ook op dat het merk een vierde voetbalshirt voor Paris Saint Germain gaat lanceren. In dit shirt worden met name verschillende derby's gespeeld in de Franse competitie. Volgens onze collega's van footyheadlines heeft het lanceren van nog een extra voetbalshirt commerciële redenen. De contracten tussen Nike en verschillende clubs zijn de afgelopen periode opgewaardeerd, waardoor het sponsorbedrag voor Nike omhoog is gegaan. Dit moet terug verdiend worden en dus met een vierde voetbalshirt!

Zwart Paris Saint Germain voetbalshirt 2019-2020

Er is helaas nog weinig bekend over het mogelijke, nieuwe Paris Saint Germain vierde voetbalshirt. Volgens de geruchten wordt het nieuwe tenue geheel zwart met witte accenten. Het is nog de vraag of Nike dit shirt onder het label van Nike of dat van Jordan Brand gaat lanceren. De Champions League collectie van afgelopen seizoen werd namelijk onder het label van Jordan Brand gelanceerd. Het basketbalmerk is namelijk ook onderdeel van het portfolio van het sportmerk. Dit seizoen heeft PSG overigens ook al vier shirts. In de competitie en de Franse beker draagt de club het reguliere thuisshirt en uitshirt. Tijdens de wedstrijden in de Champions League draagt de club uit de Franse hoofdstad een zwart en wit voetbalshirt van Jordan Brand. Het zwarte shirt werd met name gedragen tijdens de thuiswedstrijden in de het kampioenenbal en het witte shirt tijdens de uitwedstrijden. Zeker is in ieder geval dat (het moederbedrijf van) Nike verantwoordelijk is voor de productie van de tenues. Beide partijen hebben sinds 1989 een samenwerkingsverband en dit contract duurt naar verluid nog tot 2022. Wel draagt PSG vanaf 2019-2020 een nieuwe shirtsponsor op de tenues. De club neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van Fly Emirates en op de nieuwe voetbalshirts staat ALL als hoofdsponsor op de nieuwe tenues van Paris Saint Germain.

Tot zover de eerste informatie over het nieuwe vierde tenues van de Parijzenaren. Check ook alle details van het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt voor 2019-2020.

Ben je op zoek naar een voetbalshirt van Paris? Deze scoor je altijd exclusief in deze SHOP (inclusief bedrukking en goedkope t-shirts) of deze winkel!