Paris Saint Germain uitshirt 2022-2023

Paris Saint Germain en Jordan Brand hebben vandaag het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt 2022-2023 gepresenteerd tijdens het trainingskamp van de club in Japan. Ieder seizoen bevat één van de Paris Saint Germain voetbalshirts het logo van Jordan Brand in plaats van het logo van kledingsponsor Nike en dit jaar betreft dat het uittenue. Jordan en Paris Saint Germain hebben al sinds 2018 een samenwerkingsverband en het basketbalmerk is ook onderdeel van het merkenportfolio van Nike. In het nieuwe uittenue speelt het team van trainer Christophe Galtier de Champions League, Ligue 1 en Coupe de France uitwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Eerder presenteerden Nike en de Franse kampioen al het Paris Saint Germain thuisshirt 2022-2023.

Grijs Paris Saint Germain voetbalshirt 2022-2023

Het Paris Saint Germain uitshirt 2022-2023 is dit jaar geïnspireerd door de het Stade De France. Paris Saint Germain speelt dit jaar exact 50 jaar in het Stade De France! In 1972 speelde de fusieclub de eerste wedstrijd in het stadion en de teller staat inmiddels op 1147 wedstrijden in het stadion. Het voetbalshirt is overwegend grijs (door Nike ''Light Grey Smoke'' genoemd) met zwarte accenten. Het voetbalshirt wordt vooral gekenmerkt door de verticale zwarte baan over het midden van het voetbalshirt. Naar het midden van het voetbalshirt vervaagt deze baan middels een brushed effect om plaats te maken voor het logo van de nieuwe hoofdsponsor: Qatar Airways. Het voetbalshirt bevat verder een moderne polokraag met een knoopje. Alle logo's op eht voetbalshirt zijn ook zwart. Op de rechterborst prijkt de jumpman van Jordan Brand en de linkerborst bevat het logo van de club uit Parijs. Dit betreft een monochrome badge. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het uittenue. De linkermouw bevat het logo van subsponsor GOAT. Het voetbalbroekje van het Paris Saint Germain uittenue heeft dit seizoen de looks van een basketbalbroekje. Dit design is geïnspireerd door de basketbalbroekjes van Chicago Bulls in de jaren '90. Het basketbalbroekje is grijs en bevat aan de onderkant een zwarte band. Deze band loopt verder over de zijkanten van het voetbalbroekje en vormt daar een ruit. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van Nike en de Franse kampioen. De kousen zijn volledig grijs en bevatten op het midden de jumpman met de naam van de club.

De collectie bevat voor het eerst ook nieuwe Air Jordan 5 Low sneakers en casual kleding, zoals hoodies, modieuze jacks en t-shirts.

De Paris Saint Germain tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met nieuwste performance technologieën van Nike/Jordan Brand. De authentic tenues bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de stadium/replica voetbalshirts de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic tenues bevatten extra ventilatiezones, vallen iets meer getailleerd en zijn lichter. De authentic tenues zijn de herkennen aan de structuur van geometrische vlakken. Op warme plekken heeft Nike verhoogde knit op het tenue aangebracht, welke zorgt voor extra ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Paris Saint Germain uitshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Messi, Mbappé, Neymar, Ramos, Hakimi, Marquinhos, Verratti, Gueye, Icardi, Kimpembe en nog meer spelers.

Paris Saint Germain uitshirt bestellen

Het Jordan Brand Paris Saint Germain uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL en XXXL) is het authentic voetbalshirt € 139,95 en het replica voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 19,95. In deze winkels kun je het Paris Saint Germain uittenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Check ook de nieuwe Paris Saint Germain casual collectie!

Bestel je Paris Saint Germain uitshirt direct in de officiële Nike SHOP! 

of deze Paris Saint Germain fanshop! (inclusief de mogelijkheid tot bedrukking)

of deze winkel!

Paris Saint Germain uitshirt 2022-2023

Paris Saint Germain uitshirt 2022-2023

Paris Saint Germain uitshirt 2022-2023

Paris Saint Germain uitshirt 2022-2023