Paris Saint Germain trainingspak 2018-2019

Paris Saint Germain en Nike hebben inmiddels nog een trainingspak voor 2018-2019 uitgebracht. Dit pak heeft veel weg van het eerder gepresenteerde pak, maar heeft een andere kleurencombinatie. In dit grijs/roze pak werken de sterren van PSG de trainingen en warming=up af ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. De Franse kampioen gaat dit seizoen weer proberen hoge ogen te gooien in de Champions League. Doel is natuurlijk om in 2018-2019 minstens de finale van het kampioenenbal te halen. Aan het design van het nieuwe trainingspak van PSG zal het echter niet liggen. Check hieronder de details van het nieuwe pak!

Grijs/roze Paris Saint Germain training top, trainingsjack en trainingsbroek 2018-2019

Het PSG trainingspak is ook dit jaar weer beschikbaar in een versie met een trainingsjack en een versie met een drill top/training top. Beide items hebben hetzelfde design. Het trainingsjack bevat echter een doorlopende rits tot de onderkant en bevat twee zakken aan de zijkanten. Bij de trainingstruien van Paris Saint Germain is dit niet het geval. Zowel de training top als het trainingsjack van PSG is grijs van kleur. Beide items hebben een flitsende strip over de schouders en mouwen. Deze taping bestaat uit dunne, horizontale strepen en heeft de opvallende kleur roze. Hierdoor vallen de spelers direct op wanneer zij het veld betreden voor een training of het warmlopen voor de wedstrijd. De trainingstrui van PSG heeft wel een hoge hals, maar de rits loopt ongeveer tot de borst. De trainingstrui en het jack van Paris Saint Germain zijn daarnaast uitgerust met raglanmouwen. Iconisch aan deze mouwen is dat deze goed meebewegen met de bewegingen van de armen en de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. De onderkant van de mouwen van de tops bevatten duimgaten. Hierdoor valt de top nog strakker om de armen. De swoosh van Nike op de rechter borst van het jack en de training sweater is ook roze en op de linker borst staat het logo van de Franse club met het logo van hoofdsponsor Fly Emirates.

Het pak met het jack en de PSG training sweater worden compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Ook deze broek is uitgerust met roze accenten. De taping aan de zijkanten is roze en bestaat ook uit dunne, horizontale strepen. Ook de swoosh van Nike op de broek heeft deze kleur. Andere kenmerken van de PSG trainingsbroek zijn de tailleband aan de bovenkant (voor een perfecte fit), de enkelritsen aan de onderkant van de broek (zodat je de Paris Saint Germain trainingsbroek makkelijk over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen) en de twee zakken aan de zijkanten. Verder heeft de trainingsbroek een toelopende fit. Dit betekent dat de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt en dus lekker fashionable is.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe PSG pak, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mbappé, Cavani, Buffon, Di Maria, Neymar, Meunier en nog meer sterren. Check ook het zwart/roze pak van de club uit Parijs!

Roze Paris Saint Germain trainingspak 2018-2019 bestellen

Het nieuwe, grijs/roze Paris Saint Germain trainingspak kan je vanaf nu bestellen. Alle onderdelen kunnen los van elkaar gekocht worden. De training top en de broek zijn voor kinderen € 54,95. Het trainingspak voor kinderen heeft een prijs van € 100,-. De PSG trainingstrui en trainingsbroek zijn voor volwassenen € 64,95 en het gehele pak met jack heeft een prijs van € 120,-. De PSG trainingspakken zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het grijs/roze pak van PSG altijd in DEZE SHOP

of deze online NIKE winkel!