Paris Saint Germain Champions League trainingsshirts 2022-2023

Paris Saint Germain en Nike hebben vandaag de nieuwe Champions League collectie voor het seizoen 2022-2023. Deze collectie bevat ook een tweetal nieuwe trainingsshirts en het blauwe Paris Saint Germain trainingspak 2022-2023. Het reguliere trainingsshirt wordt door het team van trainer Galtier alleen gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden in het Europese toernooi en het zogenaamde pré match voetbalshirt alleen tijdens de warming-up. Paris Saint Germain speelt dit seizoen in de poulefase van de Champions League tegen Juventus, Maccabi Haifa en Benfica.

Blauw Paris Saint Germain trainingsshirt 2022-2023

Het Paris Saint Germain Champions League trainingsshirt 2022-2023 heeft dit jaar het standaard Nike Strike template. Dit template gebruikt het Amerikaanse sportmerk voor alle trainingskleding dit seizoen. De mouwen bevatten een all-over print van ruiten en andere geometrische vormen. Het Paris Saint Germain trainingsshirt is volledig blauw met een ronde hals en bevat op de achterzijde een ronding. Op de borst staan de logo's van de club en Nike. Het Paris Saint Germain logo betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingsshirt: blauw/wit. Het trainingstenue wordt compleet gemaakt door een blauw trainingsbroek met ook een all-over print van geometrische vormen. De zijkanten van het trainingsbroekje bevatten een blauwe golf en de logo's van Nike en de club hebben dezelfde kleur als op het trainingstenue.

Paris Saint Germain warming-up shirt 2022-2023

Het Paris Saint Germain warming-up shirt 2022-2023 heeft een iets spannender design. Dit voetbalshirt wordt gekenmerkt door de zigzag lijnen die kriskras door elkaar lopen. Deze lijnen zijn paars, blauw en rood. Het warming-up shirt bevat ook een ronde hals en de logo's van de club en Nike hebben dezelfde kleuren als op het trainingsshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door hetzelfde trainingsbroekje. Zoals alle trainingskleding van Nike zijn de Paris Saint Germain trainingsshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Paris Saint Germain trainingsshirts bestellen

Het Paris Saint Germain Champions League trainingsshirt en warming-up shirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het warming-up shirt € 59,95 en het trainingsshirt € 44,95. Voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het warming-up shirt € 54,95 en het trainingsshirt € 39,95. Check ook andere Paris Saint Germain trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel de nieuwste Paris Saint Germain trainingskleding in de officiële Nike SHOP! 

of deze SHOP!

of deze fanshop!

Blauw Paris Saint Germain trainingsshirt 2022-2023

Paris Saint Germain warming-up shirt 2022-2023