Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2021-2022

Het nieuwe Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2021-2022 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor NIKE met het motto: ''TOUJOURS PARIS.'' Dit tenue wordt door het team van trainer Mauricio Pochettino vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. Dit seizoen neemt Paris Saint Germain het in de groepsfase op tegen Manchester City, RB Leipzig en Club Brugge. Het derde voetbalshirt dient ook als alternatief voor het Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022 in de uitwedstrijden in de Franse competitie en beker.

Zwart/grijs Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022

Alle Paris Saint Germain voetbalshirts bevatten dit jaar opvallende details. Zo staat op het Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022 het logo van Jordan Brand in plaats van Nike en heeft het uitshirt een opvallende kleurencombinatie: roze/wit. Ook het nieuwe Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2021-2022 bevat opvallende details. Het meest in het oog springende detail is dat de swoosh van Nike niet op de gebruikelijke plek (de linkerborst) staat, maar op beide mouwen in het rood. Ook het clublogo prijkt niet op de rechterborst, maar staat op het midden van het tenue. Qua design is het voetbalshirt geïnspireerd door het 3e shirt van de periode 1999-2001. In tegenstelling tot het tenue van twintig jaar geleden heeft het nieuwe Paris Saint Germain 3e voetbalshirt een donkerdere tint grijs. Het voetbalshirt is geheel donker grijs en wordt gekenmerkt door de brede lichter grijze horizontale band over het midden van het tenue. Deze band wordt geflankeerd door twee dunnere grijze banen. In de brede band is het logo van hoofdsponsor ALL (Accor Live Limitless) verwerkt. Daarnaast is het nieuwe tenue uitgerust met een zwart geblokte taping aan de zijkanten van het tenue. Deze band loopt ook door over het voetbalbroekje van Paris Saint Germain. De badge van de club uit de Franse hoofdstad betreft een monochrome badge. Dit betekent dat de badge niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het tenue, in dit geval donkergrijs/rood. Een ander detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier is een cirkel verwerkt met daarin getallen. Deze staan symbool voor de verschillende departementen van de stad Parijs. Tijdens de wedstrijden in de Champions League draagt PSG de officiële Champions League Starball badge en de UEFA Foundation badge op de rechtermouw.

Het Paris Saint Germain derde tenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met daarop in het rood de swoosh van Nike en het monochrome clublogo. De kousen zijn ook zwart met een rode swoosh en in het wit de naam van de stad: PARIS. De Paris Saint Germain zijn door Nike uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic tenues bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica voetbalshirts de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen ervoor dat zweet en vocht naar de buitenkant van de tenues worden getransporteerd en zorgen bovendien voor ventilatie. De Match voetbalshirts zijn wat lichter en bevatten ook extra ventilatiezones.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Messi, Mbappé, Neymar, Ramos, Hakimi, Di Maria, Wijnaldum, Icardi, Verratti, Marquinhos, Kimpembe en andere spelers.

Paris Saint Germain 3e shirt bestellen

Het Paris Saint Germain 3e shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het replica voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het Match voetbalshirt is € 139,95 voor volwassenen en € 119,95 voor kinderen. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In de onderstaande winkels kun je de PSG tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook de nieuwste Paris Saint Germain trainingskleding. Directe levering!

Bestel het nieuwste Paris Saint Germain voetbalshirt altijd in de Nike SHOP! 

of de Paris Saint Germain fanshop!  (inclusief de mogelijkheid tot bedrukking)

of deze winkel! 

Paris Saint Germain 3e shirt 2021-2022

Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2021-2022

Paris Saint Germain 3e shirt 2021-2022