New England Revolution uitshirt 2021-2022

New England Revolution en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe New England Revolution uitshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Bruce Arena de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2021 en 2022. Dit seizoen wordt er geen nieuw thuisshirt gelanceerd. De club draagt namelijk hetzelfde thuisshirt als in 2021. Adidas is ook weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uittenue. Het Duitse sportmerk is namelijk de kledingsponsor van alle MLS clubs.

Wit New England Revolution uit shirt en tenue 2021-2022

Het New England Revolution uitshirt 2021-2022 heeft als titel ''The Fort'' en is een eerbetoon aan de oorlogsforten van de Amerikaanse revolutie in New England. Bovendien is het tenue een ode aan de fanatieke supportersaanhang van de club, die zichzelf ook ''The Fort'' noemt. Het New England Revolution uitshirt 2021-2022 is een combinatie van wit en grijs en wordt gekenmerkt door het design van blokken over het tenue. De rechterkant van het voetbalshirt is grijs en de linkerkant is wit. Verder bevindt zich aan de linker onderkant nog een blok en hetzelfde geldt voor de onderkant van de mouwen. Dit design van blokken kennen we overigens ook van het Spanje Euro 2020 voetbalshirt. Het tenue van New England Revolution bevat verder ook lichtblauwe en navy accenten. De drie adidas strepen op de schouders zijn lichtblauw en ook de dunne band aan de onderkant van de mouwen is lichtblauw. De schouder bevat navy blauwe adidas stripes en ook de band aan de onderkant van de linkermouw is navy blauw. Het logo van adidas prijkt op de rechterborst en het clublogo op de andere borst. Deze kleuren vertegenwoordigen de kleuren van het water en de lucht rondom de forten uit het oorlogstijdperk in New England.

Het tenue bevat verder nog meer verschillende details. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt de vlag van de regio New England. De onderzijde van het voetbalshirt bevat een speciale tag met daarin de getallen 141, 142 en 143. Dit zijn de vakken in het stadion van de club (Gillette Stadium), die bezet worden door ''The Fort.'' De linkermouw bevat de officiële Major League Soccer badge en deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: wit/navy blauw. Het New England Revolution uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten donkerblauwe adidas strepen. De kousen zijn turquoise met donkerblauwe details. Zoals alle adidas tenues zijn ook deze voetbalshirts weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Dit systeem is in het materiaal van het tenue verwerkt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Bou, Buksa, Fagúndez, Buchanan, Gil, McNamara, Farrell en andere spelers.

New England Revolution uitshirt kopen

Het nieuwe New England Revolution uitshirt 2021-2022 kun je vanaf april bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL, XXL en heeft een prijs van € 89,95. Check in deze webshops ook andere beschikbare Major League Soccer voetbalshirts of laat je voetbalshirt bedrukken Directe levering!

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel! 

New England Revolution uitshirt 2021-2022

New England Revolution uittenue 2021-2022