Spanje thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Spanje Euro 2020 voetbalshirt is vandaag door de Spaanse bond en adidas gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt het team van bondscoach Roberto Moreno González de thuiswedstrijden tijdens het EK van 2020 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021, inclusief de Nations League wedstrijden. Adidas is opnieuw verantwoordelijk voor het design van de nieuwe Spanje tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 1992 kledingsponsor van het nationale elftal en beide partijen hebben nog een contract tot 2026. Het nieuwe tenue van het Spaanse voetbalelftal heeft niet alleen een geheel nieuw design, het is ook een ode aan het 100 jarig bestaan van het voetbalshirt van ''La Furia Roja.''

Wil je direct het Spanje tenue bestellen? Dat kan! Bestel het Spanje EK 2020 voetbalshirt exclusief in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) of de officiële adidas SHOP of in deze SHOP! 

Het Spanje Euro 2020 voetbalshirt en tenue

Het was overigens nog maar de vraag of adidas ook in 2020 nog kledingsponsor van het nationale elftal zou zijn. Bij de Spaanse voetbalbond was men niet meer tevreden over het Duitse sportmerk en probeerde men zelfs een rechtszaak aan te spannen. De ruzie tussen beide partijen lijkt bijgelegd te zijn. Het nieuwe Spanje voetbalshirt voor 2020 bevat zoals alle andere adidas thuisshirts voor het EK van 2020 een all-over print. De print op het tenue is geïnspireerd door de Spaanse vlag. De body van het thuisshirt is namelijk verdeeld in verschillende vlakken. Deze vlakken hebben verschillende tinten rood en worden gescheiden door een verticale lijn en twee horizontale lijnen met een zogenaamd brushed effect. De vlakken zijn daarnaast uitgerust met een design van pixels. In de nek prijkt de tekst '1920', wat verwijst naar het eerste voetbalshirt van het Spaanse voetbalelftal. In 1920 lanceerde Spaanse voetbalbond namelijk voor het eerst een tenue voor het nationale elftal met daarop een iconische leeuw. Deze leeuw staat ook in de nek.  De rechtermouw van het voetbalshirt heeft de gebruikelijke tint rood en de linkermouw is bordeaux rood. Ook de EQT V-hals van het nieuwe Spanje shirt heeft een iets donkerdere tint rood. Verder bevat het tenue ook gele accenten. Deze komen terug in de drie strepen van adidas over de schouders. Ook het logo van adidas op de rechterborst is geel en hetzelfde geldt voor de omlijning van het logo van de RFEF (Real Federación Española de Fútbol) op de rechterborst. Boven het logo van de Spaanse voetbalbond staat opnieuw een ster. Deze ster verwijst naar het gewonnen wereldkampioenschap van 2010. 

Het Spanje EK 2020 tenue wordt compleet gemaakt door een marineblauw voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten gele adidas strepen en op de shorts staan ook de logo's van de voetbalbond en adi. De kousen zijn ook navy blauw met gele adidas strepen en zijn verder uitgerust met de initialen van de voetbalbond (RFEF).  Verder heeft adi de nieuwe voetbalshirts ook uitgerust met een nieuw systeem. De Climalite technologie wordt vervangen door de AeroReady technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe voetbalshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ramos, Olmo, Isco, Asensio, Morata, Thiago, Busquets, Llorente en andere sterspelers. of check het Spanje uitshirt 2021-2022

Spanje voetbalshirt Euro 2020 bestellen

Het Spanje EK 2020 voetbalshirt kun je vanaf nu  bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. De voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkel kun je het nieuwe Spanje tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!

Bestel je Spanje voetbalshirt in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of de officiële adidas SHOP 

of in deze SHOP! 

Spanje Euro 2020 voetbalshirt

Spanje Euro 2020 voetbalshirts