New England Revolution thuisshirt 2022-2023

Het ''Liberty Kit'' is de naam van het nieuwe New England Revolution thuisshirt 2022-2023, dat vandaag gepresenteerd werd door de club en kledingsponsor adidas. In het nieuwe tenue spelen ''The Revs'' de Major League Soccer en bekerwedstrijden in het Gilette Stadium in Foxborough in 2022 en 2023. Dit jaar draagt de club het New England Revolution uitshirt 2021-2022 tijdens de uitwedstrijden. Adidas is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs en is ook verantwoordelijk voor het design en de productie van dit tenue.

New England Revolution thuis shirt en tenue 2022-2023

Het thema van het New England Revolution thuisshirt 2022-2023 (Liberty Kit) is geïnspireerd door de zogenaamde Boston Freedom Trail, welke de veertien historische delen van het hart van Boston met elkaar verbindt. Het voetbalshirt is donkerblauw en wordt gekenmerkt door de verschillende vlakken. In een deel van deze vierkanten zijn dunne horizontale en verticale lijnen verwerkt. Verder is het voetbalshirt afgewerkt met de andere twee clubkleuren van de Major League Soccer club: rood en wit. De ronde hals bevat een dunne, rode lijn en dit is ook de kleur van de subtiele lijn aan de onderzijde van de mouwen. De adidas strepen staan op de schouders in het wit en dit is ook de kleur van het adidas logo op de rechterborst en het logo van sponsor United Healthcare op het midden van het tenue. Op de linkerborst prijkt de badge van de club. Dit betreft het nieuwe logo van de club en dit betreft dan ook het eerste New England Revolution voetbalshirt met het nieuwe logo. Zoals alle MLS voetbalshirts bevat het tenue ook verschillende andere details. De linkermouw bevat de officiële Major League Soccer badge, welke in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt: navy blauw/rood. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt de vlag van de regio New England. De onderzijde van het voetbalshirt bevat een speciale tag met daarin het getal 96. Dit betreft het oprichtingsjaar van de club. Het tenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn ook navy blauw en deze bevatten op het midden drie brede adidas strepen in het wit.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe New England Revolution voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe voetbalshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lletget, Buska, Altidore, Bou, Gil, Kessler en andere spelers.

New England Revolution voetbalshirt kopen

Het nieuwe New England Revolution thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf april bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL, XXL en heeft een prijs van € 89,95. Check in deze webshops ook andere beschikbare Major League Soccer voetbalshirts of laat je voetbalshirt bedrukken Directe levering!

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

adidas New England Revolution thuisshirt 2022-2023