Napoli voetbalshirts 2023-2024

Voor het eerst sinds 33 jaar draagt Napoli dit seizoen de Scudetto badge op het voetbalshirt! Kledingsponsor EA7 en de Italiaanse kampioen hebben ook nog een aantal aanpassingen aan de Napoli voetbalshirts 2023-2024 gedaan, waardoor de voetbalshirts nog meer kampioensallure hebben. De nieuwe tenues werden gelanceerd met het motto ''A NEW 3RA – FROM NAPOLI TO THE WORLD''. Het cijfer 3 verwijst natuurlijk naar het derde Serie A kampioenschap in de historie van de club.

De nieuwe shirts worden door het team van Rudi Garcia gedragen tijdens de Champions League, Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. EA7 is voor het derde opeenvolgende seizoen de kledingsponsor van de Italiaanse kampioen. 

Napoli thuisshirt 2023-2024

Van EA7 zijn we inmiddels gewend dat de Napoli voetbalshirts weinig opsmuk hebben. Ook dit jaar hebben de Napoli voetbalshirts een eenvoudig, maar strak design. Het voetbalshirt heeft weer de kenmerkende tint lichtblauw en bevat verder details in de kleuren van de Scudetto en de Italiaanse vlag. De overlappende hals van het thuisshirt bevat een subtiele, groene, witte en rode lijn & deze kleuren komen ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De body van het thuisshirt bevat een all-over jacquard print van het clublogo. Op het midden van de Napoli voetbalshirts prijkt dit seizoen dus de Scudetto badge. Deze badge mag Napoli op de tenues dragen, omdat het vorig seizoen kampioen geworden is. Napoli heeft dit jaar ook een nieuwe shirtsponsor. Na 26 jaar hebben ''I Partenopei'' en Lete afscheid van elkaar genomen en vanaf dit seizoen prijkt alleen het logo van MSC op de tenues. De linkermouw bevat het logo van Ebay en op de achterzijde van de voetbalshirts staat het logo van Upbit. In de nek op de achterzijde van de voetbalshirts staan weer de initialen van de club: SSCN. Het Napoli thuistenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met details in de kleuren van de Italiaanse vlag.

Napoli uitshirt 2023-2024

Het Napoli uitshirt 2023-2024 staat dit jaar in het teken van de Vesuvius, de vulkaan aan de rand van de stad Napels. De basiskleur van het voetbalshirt is wit en op het midden van het voetbalshirt prijkt een all-over print van de Vesuvius. Verder bevat het uitshirt donkerblauwe accenten. De v-hals is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en alle sponsorlogo's. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met contrasterende accenten.

Napoli 3e voetbalshirt 2023-2024

Het Napoli 3e voetbalshirt 2023-2024 is de eyecatcher dit seizoen! De kleurencombinatie zwart en goud doet het altijd goed en als je dat combineert met een vette print, heb je het perfecte recept voor een populair voetbalshirt. Dat heeft men bij de Italiaanse kampioen goed begrepen. Het Napoli 3e voetbalshirt heeft als thema ‘’On my skin. In my soul’’ en dat heeft alles te maken met de print die zich ter hoogte van de schouders en op de mouwen bevindt. Dit betreft namelijk een patroon van Maori tatoeages in het donkergroen, geïnspireerd door de eenheid, het doorzettingsvermogen en de kracht van de club! De gouden accenten op het voetbalshirt zijn een verwijzing naar het kampioenschap van afgelopen seizoen. Alle logo’s, met uitzondering van de Scudetto badge en subponsor Upbit, op het voetbalshirt zijn namelijk goud. In de nek op de achterkant van het 3e shirt staan de initialen van de club ook in het goud. Dit tenue wordt ook compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met gouden logo’s.

Napoli Champions League uitshirt 2023-2024

Tijdens de Champions League uitwedstrijden draagt SSC Napoli een andere versie van het uitshirt. Qua template is het voetbalshirt hetzelfde als het reguliere uitshirt, alleen zowel de V-hals als de band aan de onderkant van de mouwen zijn lichtblauw met drie lijnen in de kleuren van de Italiaanse vlag: groen/wit/rood. Het Europese uitshirt is verder volledig wit en de sponsorlogo's zijn navy blauw. Op dit voetbalshirt ontbreekt bovendien het watermerk van de Vesuvius. Dit tenue wordt compleet gemaakt door hetzelfde voetbalbroekje en dezelfde sokken als het andere uittenue. 

Napoli Halloween voetbalshirt 2023-2024

Het Halloween voetbalshirt werd door Napoli gedragen tijdens de met 3-1 verloren thuiswedstrijd tegen Fiorentina op 8 oktober 2023. Het voetbalshirt staat geheel in het teken van Halloween en is geïnspireerd door de Cimitero delle Fontanelle (het kerkhof van de schedels) in de stad. Het voetbalshirt is grijs/zilver en bevat een all-over print van schedels op de voorkant van het tenue. Alle logo’s op het tenue zijn zilver en de v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn zwart. Alle logo’s, met uitzondering van de Scudetto badge, zijn zilver. Het SSC Napoli Halloween tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken.  

Uiteraard is voorzitter Aurelio De Laurentiis content met de nieuwe voetbalshirts en de samenwerking met EA7: ''Ik ben een voorstander van langdurige partnerships. Ik geloof dat integriteit, cohesie en karakter een fundamenteel onderdeel zijn van teamwork, maar ook voor het leven in het algemeen. Daarom ben ik blij dat onze samenwerking met Giorgi Armani wordt voortgezet. Dit partnership heeft geleid tot grootse successen, zoals het winnen van de Scudetto. Ik hoop dat we deze successen kunnen continueren de komende seizoenen.''

Napoli voetbalshirt bestellen

De EA7 SSC Napoli voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels! De voetbalshirts zijn voor volwassenen en kinderen beschikbaar. De authentic versie (de versie die de spelers dragen) zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en zijn € 140,-. De replica voetbalshirts bestel je al vanaf € 50,- voor volwassenen en kinderen. 

Napoli voetbalshirts 2023-2024
Napoli voetbalshirts 2023-2024
Napoli voetbalshirts 2023-2024
Napoli voetbalshirts 2023-2024
Napoli voetbalshirts 2023-2024
Napoli voetbalshirts 2023-2024
Napoli voetbalshirts 2023-2024
Napoli voetbalshirts 2023-2024
Napoli voetbalshirts 2023-2024
Napoli voetbalshirts 2023-2024
Napoli voetbalshirts 2023-2024
Napoli voetbalshirts 2023-2024
Napoli voetbalshirts 2023-2024
Napoli voetbalshirts 2023-2024
Napoli voetbalshirts 2023-2024