Napoli Halloween voetbalshirt 2022-2023

SSC Napoli heeft ook dit seizoen in samenwerking met kledingsponsor EA7 weer een Halloween voetbalshirt gelanceerd. Dit tenue wordt door Napoli exclusief gedragen in de thuiswedstrijd tegen Torino op 1 oktober 2023. Het Halloween voetbalshirt wordt dus alleen gedragen tijdens de wedstrijd tegen Torino en dus niet tijdens de Champions League groepswedstrijden tegen Ajax. Dan draagt de club uit Zuid-Italië de SSC Napoli voetbalshirts 2022-2023.

Het Napoli Halloween voetbalshirt 2022-2023 is overwegend lichtblauw en bevat een all-over print van vleermuizen op de voorkant van het voetbalshirt. De bovenkant van het tenue bevat een print van kleine vleermuizen en naar de onderkant worden de vleermuizen groter en staan deze ook nog eens dichter bij elkaar. Het Napoli Halloween voetbalshirt bevat een zwarte ronde hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Op de rechterborst prijkt het logo van Emporio Armani Sportswear. EA7 is het sportmerk van modemerk Armani en is sinds het seizoen 2020-2021 de kledingsponsor van SSC Napoli. Op de andere borst prijkt het logo van de Italiaanse voetbalclub en op het midden van het tenue staan de logo's van Lete (rood) en MSC (wit). De linkermouw is uitgerust met het logo van Amazon. De achterzijde van het Napoli Halloween voetbalshirt is geheel lichtblauw en bevat op de bovenkant de initialen van de club: SSCN. Het tenue wordt gecompleteerd een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en EA7 staan. De kousen zijn lichtblauw met aan de bovenkant een witte band. Dit zijn dezelfde voetbalbroekjes en kousen als die van het thuistenue. Ook deze Napoli tenues zijn gemaakt van een elastisch materiaal (90% polyester, 10% elastaan) en zijn uitgerust met een technologie, die zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Napoli Halloween voetbalshirt 2022-2023, dat alleen tijdens de Halloween wedstrijd tegen Torino wordt gedragen door spelers als Kvaratskhelia, Min-Jae, Osimhen, Lozano, Raspadori, Simeone, Ndombele, Zielínski, Elmas en andere spelers.

De Napoli Halloween voetbalshirts kun je, evenals alle andere Napoli merchandising, alleen bestellen in de officiële clubshop van de Italiaanse club. Ben je op zoek Napoli retro voetbalshirts of andere merchandising van de club? Check het exclusief in deze shop of deze winkel!

Napoli Halloween voetbalshirt 2022-2023

Napoli Halloween voetbalshirt 2022-2023

Napoli Halloween voetbalshirt 2022-2023