Liverpool Nike tech pack joggingpak 2020-2021

Sinds dit seizoen is Nike de kledingsponsor van Liverpool en dat betekent dat de spelers van de Engelse kampioen voor het eerst in de geschiedenis een zogenaamd tech pack joggingpak dragen. Het tech pak of tech fleece pak wordt door de spelers van Liverpool vooral gebruikt als presentatiepak. Het trainingspak wordt namelijk vooral gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of tijdens het verblijf in het hotel in de voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden in 2020-2021. Het tech pack pak bestaat ook dit seizoen weer uit een vest/hoodie en een joggingbroek.

Zwart Liverpool tech pack vest en joggingbroek 2020-2021

De Liverpool FC tech pack hoodie is dit jaar geheel zwart. Deze kleur is niet zomaar gekozen. Het is namelijk ook de kleuren van het Liverpool 3e shirt 2020-2021, het tenue waarin de club van Jürgen Klopp met name de uitwedstrijden in de Champions League speelt. Verder wordt het Liverpool vest gekenmerkt door de v-baan over de borst. Deze zogenaamde chevron heeft voor Nike nog altijd een speciale betekenis. Deze zogenaamde 26 graden v-baan is namelijk een verwijzing naar de v-baan op de windrunners van het Amerikaanse sportmerk. De windjacks van Nike bevatten sinds 1978 namelijk al een chevron. Een ander typisch Nike detail bevindt zich ter hoogte van de zakken van het vest. Naast de zakken bevindt zich een speciale code: 10.21.19.20 – 04.15 – 09.20. Wanneer deze code met de letters van het alfabet vertaald wordt, dan ontstaat de leus van Nike: JUST DO IT! Op de rechterborst van de Liverpool tech pack hoodie bevat de swoosh van Nike en de linkerborst is uitgerust met het clublogo in het wit. Het vest bevat verder de gebruikelijke functionele details. Het jack bevat een hoge hals met een capuchon en een zwarte, doorlopende rits, welke je in twee richtingen kunt gebruiken. De reden dat het pak als presentatiepak gedragen wordt, is vooral te danken aan het materiaal. Dit betreft een combinatie van katoen (55%), rayon (37%) en elastaan (8%). Dit materiaal heeft als voordeel dat het je warm houdt tijdens de koude herfst en winterdagen. Bovendien is het een super zachte stof en valt het perfect om het lichaam. Het elastaan zorgt namelijk voor de elasticiteit.

Het Liverpool FC tech pack joggingpak wordt compleet gemaakt door een joggingbroek, welke dezelfde kleuren heeft als het vest. Deze Liverpool joggingbroek is namelijk ook geheel zwart. Ook de broek is uitgerust met twee zakken met het ''Just do it'' detail. Verder is de broek van hetzelfde materiaal gemaakt als het vest en heeft het een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak rondom de enkels en kuiten valt. Met de tailleband en het trekkoord aan de bovenkant kun je zelf naar wens de fit van de broek aanpassen. De cuffs aan de onderkant van de Liverpool broek zorgen ervoor dat de broek perfect valt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Liverpool tech fleece joggingpak 2020-2021. In dit pak wordt dus niet getraind. Hiervoor hebben de club en Nike recentelijk het Liverpool Champions League trainingspak gelanceerd.

Liverpool tech pack joggingpak bestellen

Het Liverpool tech fleece joggingpak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. De tech fleece hoodie heeft een prijs van € 119,95 voor volwassenen en de broek is € 99,95. Dit pak kun je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Liverpool trainingskleding in de onderstaande shops! Directe levering!

Bestel het Liverpool tech pack joggingpak direct in deze SHOP!

of deze webshop! 

of in deze SHOP! 

Liverpool tech pack joggingpak 2020-2021

Detail Liverpool FC tech fleece pak 2020-2021