Liverpool trainingspak Champions League 2020-2021

Liverpool en Nike hebben vandaag ook het nieuwe Liverpool Champions League trainingspak 2020-2021 officieel gelanceerd. Dit pak dragen The Reds tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. Dit betreft het tweede trainingspak van Nike. Eerder lanceerden beide partijen al een ander Liverpool trainingspak. Waar het eerste Nike trainingspak van de club wat grauw was, ziet het nieuwe pak voor de Europese wedstrijden er wat fleuriger uit! Zoals alle voetbal trainingspakken van Nike bestaat dit trainingspak uit een training sweater en een trainingsbroek.

Roze Liverpool training sweater en trainingsbroek 2020-2021

Het nieuwe Liverpool Champions League trainingspak 2020-2021 is dit jaar dus onderdeel van de speciale collectie voor het miljardenbal. Tijdens de uitwedstrijden in het toernooi draagt het keurkorps van trainer Jürgen Klopp ook exclusief het 3e voetbalshirt, welke gekenmerkt wordt door de roze/fel rode en grijze blokken. Qua kleuren wordt er op het thema van het derde tenue voortgeborduurd. De training sweater van het Liverpool Champions League trainingspak is namelijk zalm roze (door Nike ''Laser Crimson'' genoemd). Verder bevat de sweater zwarte details. Het vlak aan de bovenkant van de mouwen is zwart en hetzelfde geldt voor alle logo's op het Champions League pak van de Engelse kampioen. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst de Liverbird. Op het midden van de training tops staat dit jaar weer AXA. De verzekeringsmaatschappij is sinds 2019 aan de club verbonden en staat als sponsor op alle trainingskleding. Op de tenues staat uiteraard wel het logo van hoofdsponsor Standard Chartered. Verder bevat het trainingspak een diagonale, zilveren band net boven de ellebogen. De training top heeft weer de gebruikelijke technische details. De Liverpool training sweater bevat een semi hoge hals met een rits en de onderkant van de mouwen zijn voorzien van duimgaten. Hierdoor valt de training sweater strakker om het lichaam. Dit effect wordt ook bewerkstelligd door het materiaal van zowel de traininingsbroek als de sweater. Beide items zijn gemaakt van een combinatie van polyester en elastaan. Dit elastische materiaal zorgt ervoor dat de tops perfect aansluiten op het lichaam.

Het Liverpool Champions League trainingspak 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met aan weerzijden roze/fel rode logo's van Nike en de club. Daaronder bevindt zich ook een diagonale, zilveren band. De Liverpool Champions League trainingsbroek heeft verder de gebruikelijke details. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een Nike FlyVent tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De onderkant van de broek is voorzien van enkelritsen, zodat je de broek makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Verder is de trainingsbroek van de Engelse topclub uitgerust met twee zakken met een rits aan de bovenkant. Een ander kenmerk van de broek is de tapered fit. Dit houdt in dat de broek strak om de kuiten en enkels valt. Ook dit pak is weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. Hierdoor is het een perfect trainingspak om in te trainen en casual te dragen. De spelers van Liverpool dragen overigens het zogenaamde VaporKnit trainingspak. Dit pak is uitgerust met de VaporKnit technologie, welke een nog beter ademend vermogen heeft en lichter is.

Liverpool Champions League trainingspak bestellen

Het Liverpool Champions League trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Voor volwassenen hebben de training top en de trainingsbroek een prijs van € 64,95 en voor kinderen zijn beide items € 54,95. Het VaporKnit trainingspak is alleen voor volwassenen beschikbaar. De VaporKnit training sweater is € 119,95 en de broek € 99,95. Check ook andere Liverpool trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering! 

Bestel je Liverpool Champions League trainingspak direct in deze SHOP! 

of deze SHOP!

of deze webshop! 

Liverpool trainingspak Champions League 2020-2021

Roze Liverpool trainingspak 2020-2021