Dit is het paarse Liverpool trainingspak 2023-2024

De spelers van Liverpool dragen tegenwoordig een overwegend paars trainingspak! Dit trainingspak is onderdeel van de collectie rondom het 3e voetbalshirt en wordt door het team van manager Jürgen Klopp vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League en FA Cup wedstrijden. Eerder dit seizoen lanceerden Nike en ''The Reds'' al een rood trainingspak. Beide trainingspakken worden tot medio januari gedragen. Begin 2024 presenteren beide partijen namelijk weer een nieuwe trainingslijn.

Paarse Liverpool training sweater 2023-2024

Het Liverpool FC trainingspak 2023-2024 bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek. Deze Liverpool FC training sweater is dus overwegend paars en heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit betekent dat zich onder de hals een vlak met een ronding bevindt zich. Dit vlak is roze en de mouwen zijn zwart. Alle logo's op de training sweater zijn zilver en deze logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van het Amerikaanse sportmerk, de linkerborst het clublogo en op het midden van de training sweater prijkt het logo van AXA. Het logo van de verzekeringsmaatschappij staat alleen op de trainingskleding van de club en dus niet op de voetbalshirts. Op de tenues prijkt namelijk het logo van Standard Chartered. Een ander kenmerk van het Nike Strike template is de all-over print van ruiten en diagonale lijnen op de onderkant van de mouwen. De training sweater heeft ook dit seizoen weer een semi-hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, voor de perfecte pasvorm. De achterkant van de sweater is ook weer iets langer.

Liverpool trainingsbroek 2023-2024

Dit Liverpool FC trainingspak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek. De trainingsbroek heeft ook weer alle kenmerken van het Nike Strike template. Op de onderkant bevindt zich hetzelfde patroon als op de mouwen. De bovenkant van de trainingsbroek bevat de logo's van de club en Nike in het zilver. De Liverpool FC trainingsbroek heeft verder de volgende functionele kenmerken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant, om de pasvorm naar wens aan te passen
  • Toelopende pasvorm; de trainingsbroek valt strak om de enkels en kuiten
  • Enkelritsen aan onderkant, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen.
  • Zakken met ritsen aan zijkanten, om spullen in op te bergen

Dit trainingspak wordt tot medio januari 2024 door de spelers en speelsters van Liverpool FC gedragen.

Liverpool trainingspak bestellen

Het paarse Liverpool trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) zijn de training sweater en trainingsbroek € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) zijn beide items € 64,95. Het trainingspak met trainingsjack is voor volwassenen € 139,95 en voor kinderen € 104,95. Check ook nog andere Liverpool producten in de onderstaande winkels. Nike.nl
vanaf € 129.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 129.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 129.95
Bestellen >

Dit is het paarse Liverpool trainingspak 2023-2024
Dit is het paarse Liverpool trainingspak 2023-2024
Dit is het paarse Liverpool trainingspak 2023-2024