Het Real Madrid warming-up en trainingsshirt voor 2019

Real Madrid moet in de tweede seizoenshelft van 2018-2019 flitsender voor de dag komen! Dat hebben ze bij adidas misschien wel heel letterlijk genomen. Vandaag is het nieuwe pre-match voetbalshirt van Los Blancos gepresenteerd. Zou dit shirt voor Real Madrid het duwtje in de rug te betekenen om de gaan presteren in de Spaanse competitie? Zoals altijd gaat het in de Champions League de club wel voor de wind. De club neemt volgende week ook deel aan het WK voor clubteams, waarvan de kans groot is dat Real Madrid deze prijs ook weer op haar conto gaat schrijven. Tijdens het WK voor clubteams in de Verenigde Arabische Emiraten zien we Real Madrid voor het eerst in de nieuwste trainingskleding! Check hieronder alle details van het nieuwe warming-up shirt en trainingsshirt voor 2019!

Real Madrid training shirt en warming-up shirt 2019

De vandaag gepresenteerde Real Madrid trainingsshirts voor 2019 zijn onderdeel van een nieuwe trainingscollectie van adidas. Deze collectie wordt van januari tot mei 2019 gedragen en betreft de laatste trainingscollectie van dit seizoen. Pas medio mei/juni wordt de nieuwste collectie voor 2019-2020 gelanceerd. We gaven het net al aan. Vooral het warming-up shirt heeft een opvallend design. Dit shirt bevat een all-over print van witte en donker groene lijnen met daardoorheen een splash achtige print, perfect om chaos te creëren en de tegenstander zand in de ogen te strooien! Het shirt heeft ook nog eens een wat langere fit, waardoor het ook perfect is om op straat de dragen. Het design van het shirt vloeit ook voort uit de samenwerking die adidas heeft met Parley for Oceans. Het shirt is namelijk gemaakt van gerecycled afval uit de oceaan. De taping in de nek en een speciaal label op het shirt verwijzen naar de samenwerking tussen adidas en Parley. Het warming-up shirt is bovendien uitgerust met een ronde hals en op de borst prijken de logo's van de club en adidas. Dit shirt wordt alleen gedragen in de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft. Adidas heeft ook nog een nieuw trainingsshirt voor Los Blancos gerealiseerd.

Het trainingsshirt wordt dan weer alleen gedragen tijdens de trainingen van januari tot mei 2019. Dit shirt heeft een minder flitsend design, maar wel weer een leuk kleurtje. Het shirt is namelijk licht blauw (door adidas CRAFT BLUE genoemd), waarbij de onderkant van het shirt een iets donkerdere tint heeft. Verder heeft dit shirt weer alle kenmerken van het Condivo template van adi. Het shirt is namelijk uitgerust met een V-hals en de drie strepen lopen in het wit over de mouwen. Beide trainingsshirts kunnen gecompleteerd worden door het nieuwe trainingsbroekje van de club en beide shirts zijn ook weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie! Check hieronder de afbeeldingen en check ook het nieuwe trainingspak of trainingsjack! 

Real Madrid pre match top en shirt 2019 bestellen

Het nieuwe warming-up shirt en trainingsshirt van Real Madrid voor 2019 kan je per direct bestellen. Het trainingsshirt heeft een prijs van € 45,- voor volwassenen en € 40,- voor kinderen. Het warming-up shirt is voor volwassenen € 60,- en voor kinderen € 50,-. Beide shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL! Wil je andere Real Madrid producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel de nieuwe Real Madrid collectie voor 2019 direct in deze SHOP

of deze winkel!