Real Madrid thuisshirt 2024-2025 uitgelekt

De eerste afbeelding van het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2024-2025 is deze week uitgelekt via footyheadlines.com. Hoewel het tenue van Los Blancos pas in juni officieel gelanceerd wordt, lijkt alles er op te wijzen dat dit ook echt het nieuwe Real Madrid voetbalshirt van volgend seizoen wordt. In dit voetbalshirt speelt de club uit de Spaanse hoofdstad de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in het Estadio Bernabeu volgend seizoen. Ook komend seizoen is adidas weer de producent van de Real Madrid voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk al sinds 1998.

Het Real Madrid thuisshirt 2024-2025 roept herinneringen op aan het voetbalshirt van het seizoen 2003-2004. Dit shirt werd gedragen door spelers als Zinedine Zidane, Beckham en Ronaldo (Luís Nazário de Lima). Bovendien lijkt het voetbalshirt op het thuisshirt van het seizoen 2014-2015. Het Real Madrid thuisshirt van volgend seizoen is uiteraard weer wit en bevat bovendien zwarte accenten. De adidas trademark strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor de rand aan de zijkanten van de brede v-hals. Ook de logo’s van adidas (rechterborst) en Emirates Fly Better (midden) zijn zwart. Het meest opvallende aan het Real Madrid voetbalshirt 2024-2025 is het patroon die op de body en de mouwen van het tenue in het materiaal verwerkt. Dit betreft het zogenaamde Houndstooth patroon, geïnspireerd door de high-end fashion in Madrid. Verder heeft het voetbalshirt ook de kenmerken van het adidas TIRO24 template. De zijkanten van het Real Madrid thuisshirt zijn uitgerust met een golf, welke dezelfde kleur heeft als het voetbalshirt. Deze is namelijk wit. Het Real Madrid thuistenue 2024-2025 wordt waarschijnlijk weer compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan weerszijden zwarte adidas strepen. De sokken hebben ook deze kleurencombinatie. Uiteraard bevat het tenue ook nog een aantal details, die nu nog niet zichtbaar zijn op de uitgelekte afbeeldingen.

Of dit ook echt het Real Madrid thuisshirt van volgend seizoen wordt, weten we pas wanneer het shirt officieel gelanceerd wordt. Tot die tijd speelt het team van trainer Carlo Ancelotti de thuiswedstrijden in het Real Madrid thuisshirt 2023-2024.

Het adidas Real Madrid thuisshirt 2024-2025 kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als de shirts van dit seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is de replica editie € 99,95 en de authentic versie € 149,95. Voor kinderen bestel je het Real Madrid shirt voor € 74,95. Check ook nog de huidige tenues, inclusief officiële bedrukking, in de onderstaande winkels!

Real Madrid thuisshirt 2024-2025 uitgelekt
Real Madrid thuisshirt 2024-2025 uitgelekt