Real Madrid draagt streetwear jaren '90 trainingsjack in 2019!

Een combinatie van streatwear en vintage jaren '90! Dat is precies hoe we de sterren van Real Madrid het veld zien betreden voorafgaande aan de La Liga en Champions League wedstrijden in 2019. Vandaag lanceerde de club in samenwerking met adidas namelijk het nieuwe anthem trainingsjack. Dit jack wordt door Real Madrid alleen van januari 2019 tot mei 2019 gedragen en betreft bovendien het laatste trainingsjack voor 2019. Medio mei wordt de nieuwste trainingslijn voor 2019-2020 in combinatie met de nieuwe tenues namelijk gepresenteerd! Check hieronder alle details van het nieuwste trainingsjack van Los Blancos!

Alles over het groene Real Madrid anthem trainingsjack 2019

Qua look is het nieuwe Real Madrid anthem trainingsjack net een bomber jack, iets wat perfect past in het huidige modebeeld. Het anthem jack is dan ook uitgerust met een stijlvolle baseball collar in het zwart. Ook qua kleur is het nieuwe Real Madrid 2019 trainingsjack modisch! Het jack is namelijk donker groen. Deze kleur wordt door adidas ''TECH ONIX'' genoemd en is een kleur die we deze winter vaak terug zien in casual kleding. Om het allemaal nog spannender te maken, heeft adi nog een retro tintje aan het trainingsjack toegevoegd. De mouwen van het jack bevatten niet, zoals je misschien zou verwachten, de drie strepen van adidas. Deze zijn namelijk uitgerust met een geborduurde zwarte taping en in de deze band is de naam van de club verwerkt in het een cyber achtig lettertype. Real Madrid staat met dit jack bij wijze van spreken al met 1-0 voor wanneer ze het veld betreden. Uiteraard is het jack ook functioneel en dit maakt het weer een perfect jack om bijvoorbeeld in te trainen. Het jack bestaat uit polyester en bevat aan de zijkanten twee zakken. Daarnaast bevat het Real Madrid jack een elastische band aan de onderkant, waardoor het jack precies op de taille valt en een goede fit heeft. De voering aan de binnenkant van het jack is een combinatie van pique en platgeweven stof. Dit geeft niet alleen een fijn gevoel, maar houdt je ook warm. Last but not least staan de logo's van de Champions League winnaar van 2018 en adidas op de borst!

Ben je op zoek naar een stijlvol trainingsjack en ook nog Real Madrid fan? Dan raden we dit jack zeker aan! Dit is echter maar één onderdeel van de nieuwste Real Madrid collectie voor 2019. Deze bevat ook nog een nieuw trainingspak en joggingspak!

Groen Real Madrid trainingsjack bestellen

Het groen Real Madrid anthem trainingsjack voor 2019 kan je vanaf nu bestellen voor zowel kinderen als voor volwassenen. Voor volwassenen is het jack beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Deze heeft een prijs van € 90,-. Voor kinderen is het trainingsjack beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 en heeft het een prijs van € 80,-. Wil je andere producten van Real bestellen? Check ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het groene Real Madrid trainingsjack direct in deze SHOP

of deze winkel!