Dit zijn de Fluminense voetbalshirts 2024

Fluminense en kledingsponsor Umbro hebben de nieuwe Fluminense voetbalshirts 2024 officieel gepresenteerd. Deze tenues worden door de Braziliaanse voetbalclub gedragen tijdens de Campeonato Brasileiro Série A en andere wedstrijden dit jaar. Vorig jaar eindigde de club uit Rio de Janeiro op de zevende plaats en won de club de Copa Libertadores. Ook dit jaar is Umbro weer de producent van de Fluminense FC voetbalshirts. Deze functie heeft het Britse sportmerk sinds 2020. Betano is sinds 2021 de hoofdsponsor.

Fluminense thuisshirt 2024

Het Fluminense FC thuisshirt 2024 heeft weer het iconische ‘’Tricolore’’ design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale rode en groene banen, die geflankeerd worden door witte banen. In de rode en groene banen is dit jaar een speciaal patroon verwerkt. Deze print is geïnspireerd door de invloed die Art Deco gehad heeft op de stad. Een voorbeeld hiervan is het Theatro Municipal of de gebouwen die de Copacabana sieren. Deze hebben namelijk de iconische Art-Deco stijl. Het patroon komt ook terug aan de binnenkant van de hals en aan de onderkant van de mouwen. Het voetbalshirt staat bovendien in het teken van het kampioenschap van 1984, veertig jaar geleden. Een gouden label aan de onderkant van het voetbalshirt verwijst naar het kampioenschap van destijds. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Umbro, de linkerborst het logo van de club en op het midden van het tenue staat sponsor BETANO. Het tenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje en witte sokken met contrasterende accenten.

Fluminense uitshirt 2024-2025

Het Fluminense uitshirt 2024-2025 heeft ook het ''Tricolore'' design, maar dan in een andere samenstelling. De uitshirt is wit en wordt vooral gekenmerkt door de de diagonale rode en groene band van de rechter schouder naar de linker onderkant. In deze banen is een print van een sterrenhemel verwerkt, geïnspireerd door het leven in Rio de Janeiro, een leven van lucht, zee en natuurlijk het strand! Het witte gedeelte bevat ook een design van flitsende lijnen. Op de rechter onderkant van het uitshirt bevindt zich een zeshoekige badge met een verwijzing naar het thema van het uitshirt. Hierin bevindt zich een print van een zee, de lucht en het strand met de tekst: MAR - CEU - AREIA. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Verder is het uitshirt uitgerust met een witte v-hals en in de band aan de onderkant van de mouwen bordeaux rood met een print van een sterrenhemel. Het Fluminense uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte sokken met groene en bordeaux rode accenten.

De Umbro Fluminense voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de Braziliaanse club. Ben je op zoek naar een t-shirt of retro voetbalshirt van de club? Check het in de onderstaande winkels!

Dit zijn de Fluminense voetbalshirts 2024
Dit zijn de Fluminense voetbalshirts 2024
Dit zijn de Fluminense voetbalshirts 2024
Dit zijn de Fluminense voetbalshirts 2024
Dit zijn de Fluminense voetbalshirts 2024
Dit zijn de Fluminense voetbalshirts 2024