Fluminense voetbalshirts 2020-2021

De Braziliaanse voetbalclub Fluminense en de nieuwe kledingsponsor Umbro hebben afgelopen week de nieuwe tenues van de club uit Rio de Janeiro. In deze voetbalshirts speelt Fluminense de Brasileirao Serie A wedstrijden gedurende 2020-2021. Vanaf dit seizoen is het van origine Engelse sportmerk kledingsponsor van de ‘’Tricolores.’’ Beide partijen tekenden een contract voor drie seizoenen. Umbro is de opvolger van Under Armour, dat sinds 2017 verantwoordelijk was voor de productie en het design van de tenues.

Fluminense voetbalshirt 2020-2021

Het Fluminense thuisshirt 2020-2021 heeft ook dit seizoen het iconische design. Het thuisshirt wordt gekenmerkt door de donker rode en groene, verticale banen. Deze banen worden geflankeerd door dunnere, witte banen. De rode en groene banen bevatten dit jaar ook een all-over print van diamanten, geïnspireerd door de dubbele diamant van Umro. Daarnaast is het tenue dit jaar uitgerust met een y-hals. Op de borst prijken de logo’s van de club en Umbro. De onderkant van het Fluminense voetbalshirt is uitgerust met een speciaal label in de clubkleuren van Fluminense. Hierin staat de tekst: ‘’50 Anos 1970 – O Primero Do Tetra.’’ Het is dit jaar 50 jaar geleden dat Fluminense de Silver Cup won en voor het eerst kampioen van Brazilië werd.  Ook in de nek bevindt zich een verwijzing naar het eerste kampioenschap van de club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een voetbalbroekje en kousen in dezelfde kleuren als het thuistenue.

Fluminense uitshirt 2020-2021

Het Fluminense uitshirt 2020-2021 is dit jaar geheel wit en bevat ook weer een all-over ruiten patroon over het tenue. Daarnaast is het tenue uitgerust met dunne pinstripes. Deze pinstripes zijn een combinatie van rood en groen. De clubkleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het uitshirt van Fluminense bevat een y-hals en de logo’s van de club en Umbro staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Ook het uitshirt bevat aan de onderkant en achterkant van het voetbalshirt verwijzingen naar het eerste kampioenschap vijftig jaar geleden. Het Fluminense uittenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met groene en rode accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Fluminense voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf komende zomer gedragen worden door spelers als Nene, Ganso, Evenalson en nog meer sterspelers. De nieuwe voetbalshirts kun je alleen bestellen in de clubshop. Ben je op zoek naar Fluminense t-shirts of retro voetbalshirts, check het in deze shop of deze winkel!

Fluminense thuisshirt 2020-2021