Fluminense en Under Armour lanceren donker blauw 3e shirt voor 2019

Under Armour heeft een nieuw alternatief uitshirt of 3e shirt voor Fluminense uitgebracht. In dit shirt spelen de Brazilanen de uitwedstrijden in 2019. Daarnaast speelt de club in dit tenue een aantal uitwedstrijden in de beker. Under Armour is sinds 2017 kledingsponsor van ''Flusão'' en heeft dit keer weer een stijlvol shirt weten te ontwerpen, waarin ook de clubkleuren terug komen.

Het nieuwe Fluminense 3e shirt voor 2019 is navy blauw en wordt verder gekenmerkt door de drie banen over het midden van het tenue. Hier prijken drie verticale banen. De rode en groene baan zijn wat breder dan de middelste witte baan en hiermee hebben deze strepen hetzelfde design als de banen op het thuisshirt van Fluminense. Een ander opvallend detail is de y-hals van het voetbalshirt. Op de rechter borst prijkt het logo van het Amerikaanse sportmerk en op het midden van de borst staat het logo van de Braziliaanse club uit Rio De Janeiro. De mouwen bevatten aan de onderkant ook nog een taping in de clubkleuren. Op de rechter mouw is deze strip rood en op de andere mouw is deze groen. De achterkant van de hals is ook weer geheel in stijl van de clubkleuren van de viervoudig kampioen van Brazilië. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw broekje en donker blauwe kousen met ook weer rode en groene details.

Dit shirt is onderdeel van de Fluminense collectie voor 2019. We verwachten dat het nieuwe thuisshirt en uitshirt ook binnenkort officieel worden gelanceerd door de Brazilianen. Ben je op zoek naar een t-shirt, voetbalshirt of hoodie van Fluminense? Check het in deze shop of deze winkel!