Flamengo trainingspak 2022-2023

Na het nieuwe Flamengo thuisshirt 2022-2023 hebben de Braziliaanse voetbalclub en kledingsponsor adidas ook het Flamengo trainingspak gelanceerd. Dit trainingspak wordt door de club uit Rio de Janeiro gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Campeonato Brasileirao Série A, beker en Copa Libertadores wedstrijden in 2022-2023. Het Flamengo trainingspak is één van de eerste pakken die gebaseerd is op het Condivo 22 template. Dit is het template dat adidas gebruikt voor alle club trainingspakken in 2022-2023. Het trainingspak van Flamengo bestaat opnieuw uit een training sweater en trainingsbroek.

Flamengo training sweater 2022-2023

De adidas Flamengo training sweater 2022 heeft een heldere tint rood en bevat verder zowel zwarte als gele accenten. De logo's van adidas en de club op de borst zijn geel en de adidas strepen op de schouders zijn zwart. Kenmerkend voor het Condivo 22 template is dat deze strepen diagonaal aflopen. Ook de zijkanten van de training sweater zijn uitgerust met een diagonaal vlak. Dit vlak is zwart en hierdoorheen loopt een diagonale rode lijn. Verder bevat de Flamengo training sweater de gebruikelijke functionele kenmerken. De training sweater is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits naar boven doet, kun je deze verbergen onder een flapje. De mouwen bevatten aan de onderzijde duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoorheen doet, valt de Flamengo training sweater nog meer getailleerd om het lichaam. De achterkant van de training top is iets langer, voor extra bescherming.

Flamengo trainingsbroek 2022-2023

De adidas Flamengo trainingsbroek 2022-2023 is zwart en bevat van de knieën naar de onderkant rode adidas strepen. Ter hoogte van de heupen bevindt zich een diagonale rode lijn. Ook de logo's op de Flamengo trainingsbroek zijn geel. De Flamengo trainingsbroek heeft verder de standaard kenmerken:

  • De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband met touwtje. Hiermee kun je zelf naar wens de pasvorm verstellen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen, om eventueel spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek van Flamengo heeft een taps toelopend design. De broek valt vooral rondom de enkels en kuiten strak om de benen.

  • De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen.

  • Het materiaal van het Flamengo trainingspak 2022-2023 betreft 100% polyester. In deze stof is de adidas AeroReady technologie verwerkt. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van het trainingspak wordt getransporteerd. Bovendien geeft het een ventilerend effect. Hierdoor is het een perfect trainingspak om casual te dragen en om in te sporten. Het pak heeft een normale pasvorm.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Flamengo trainingspak, dat vanaf nu tot begin 2023 gedragen wordt door spelers als Bruno Henrique, Diego Ribas da Cunha, Ribeiro, David Luiz, Pedro Guilherme, Barbosa, Nascimento Castra en nog meer spelers.

Flamengo trainingspak bestellen

Het Flamengo trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. De sweater en trainingsbroek zijn namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. De prijs van de sweater is € 74,95 en de trainingsbroek is € 64,95. Check ook andere Flamengo producten in deze webshops! Directe levering!

Bestel het Flamengo trainingspak in deze SHOP 

of de adidas SHOP

of deze winkel! 

Flamengo trainingspak 2022-2023

Flamengo training sweater 2022-2023