Flamengo CR derde wedstrijdshirt 2021-2022

Een nieuw derde wedstrijdshirt voor Flamengo CR. De Braziliaanse club heeft vandaag het nieuwe alternatieve wedstrijdshirt gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor adidas. Het Duitse sportmerk is sinds 2013 de kledingsponsor van Flamengo en dus ook dit seizoen verantwoordelijk voor het nieuwe tenue. In het nieuwe derde wedstrijdshirt speelt de club uit Rio de Janeiro de Campeonata Brasileiro Serie A en Copa Libertadores wedstrijden gedurende 2021-2022. Nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdtenue van ”Clube de Regatas do Flamengo.’’? Check de details hieronder!

Flamengo CR derde wedstrijdshirt 2021-2022

Een supergaaf nieuw derde wedstrijdshirt voor Flamengo CR. De basiskleur van het tricot is zwart en versierd met gouden en rode details. Ook bevat het nieuwe shirt een all-over print over de body van het shirt. Deze print is een zigzagpatroon. Deze zorgt voor een vage grijze vloed over het shirt. Het tenue bevat zwarte mouwen, deze zijn verder uitgerust brede rode biezen. Deze brede rode rand komt ook terug om de ronde kraag van het shirt. De bekende adidas strepen staan op de schouders van het shirt. Deze zijn rood van kleur. Op de rechterborst staat het logo van adidas. Het adidas Performance logo is goud van kleur. De linkerborst bevat het clubwapen van de Braziliaanse club. Boven dit logo prijkt een gouden ster. Deze gouden ster verwijst naar het winnen van de Copa Libertadores in 1981. De Copa Libertadores is de Zuid-Amerikaanse Champions League. De gouden ster is niet de enige verwijzing naar het grootste succes uit de geschiedenis van Flamengo CR. Het jaartal 1981 is ook terug te vinden op de achterkant van het shirt, in de nek. Ook dit jaartal is goud van kleur. Of er ook een shirtsponsor op het nieuwe derde wedstrijdshirt van Flamengo CR op het shirt komt te staan is nog niet bekend. Wat ons betreft is dat niet nodig, echter de voetbalshirts uit Zuid-Amerika staan bekend om de vele sponsoruitingen die terug te vinden zijn op het shirt. Het nieuwe derde wedstrijd tenue van Flamengo CR wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Ook hierop zijn details te zien in het rood en goud. Alle tenues van adidas zijn dit jaar weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze zorgt voor perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe derde wedstrijdtenue van Flamengo CR!

Flamengo CR voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Flamengo zijn vanaf medio augustus 2021 te bestellen in de onderstaande webshop. Dit shirt is alleen voor volwassenen te bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het nieuwe shirt heeft een prijs van € 89,95. Het is ook mogelijk om de shirts te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Flamengo CR voetbalshirts altijd in DEZE SHOP