Fenerbahce uitshirt 2018-2019

Philippe Cocu weet in wat voor uitshirt zijn ploeg komend seizoen gaat spelen. Fenerbahce heeft namelijk het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Natuurlijk is dit gedaan in samenwerking met de Duitse kledingsponsor adidas. Deze functie heeft adidas al sinds 2004. Het nieuwe uitshirt is te zien tijdens de wedstrijden in de Turkse Super Lig, de Turkse beker en in Europa. Want door de knappe tweede plaats in de Super Lig afgelopen seizoen, heeft Fenerbahce zich weten te plaatsen voor de voorronde van de Champions League. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Fenerbahce? Check de details hieronder!

Fenerbahce uit shirt en tenue 2018-2019

Waar het uitshirt van de Turkse club vorig seizoen nog opvallend geel van kleur was, heeft adidas dit seizoen een navy uitshirt gelanceerd voor het team van Cocu. Het nieuwe uitshirt van Fenerbahce is gebaseerd op het Condivo 18 template van adidas. Dit template was ook te zien op het WK voetbal in Rusland. De uitshirts van België en Zweden hadden namelijk ook dit template. In de Eredivisie is het uitshirt van de Rotterdamse topclub Feyenoord gebaseerd op dit template. Het Condivo 18 template is te herkennen aan een all-over print van strepen in verschillende diktes. Dit zorgt voor een erg gaaf effect op het shirt. Het nieuwe uitshirt van Fenerbahce is uitgerust met een ronde hals. Op een shirt van adidas kunnen de bekende adidas strepen natuurlijk niet ontbreken. Op het uitshirt van Fenerbahce zijn deze drie strepen terug te vinden op de schouders van het shirt. Deze strepen zijn lichtblauw van kleur. Op het midden van de borst is het logo van adidas te zien. Deze performance badge is lichtblauw van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van de Turkse club. Dit wapen van Fenerbahce is schitterend aangepast aan de kleuren van het shirt. Dit geldt ook de drie sterren. Deze schitteren boven het logo van Fenerbahce. De drie sterren staan voor de kampioenschappen die zijn behaald door de Turkse club. Negentien keer werd de Super Lig namelijk gewonnen door Fenerbahce. De laatste keer dat de Turken kampioen werden, was in het seizoen 2013-2014.

Het nieuwe uittenue van Fenerbahce wordt gecompleteerd door een navy broek en kousen. Deze zijn ook voorzien van uitingen van de club en sponsor adidas. Zoals bij alle tenues van adidas, wordt ook bij het nieuwe uittenue van Fenerbahce gebruik gemaakt van de adidas Climalite technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers van de Turkse topclub optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe thuisshirt van Fenerbahce. 

Fenerbahce voetbalshirts kopen

Het nieuwe uitshirt van Fenerbahce voor het seizoen 2018-2019 is vanaf nu te koop in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Turkse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Fenerbahce voetbalshirts in DEZE WEBSHOP