Engeland trainingspak 2022-2023

De spelers van Engeland dragen tijdens het WK in Qatar (als dat met de hoge temperaturen al nodig is) en tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de andere interlands in 2022-2023 het nieuwe Engeland trainingspak. Dit trainingspak werd afgelopen week, tegelijkertijd met de nieuwe Engeland WK 2022 voetbalshirt officieel gepresenteerd. Het trainingspak van ''The Three Lions'' bestaat opnieuw uit een training sweater en een trainingsbroek. Het pak heeft het nieuwe Strike template. Dit template gebruikt Nike ook voor de trainingspakken van onder andere Nederland, Frankrijk, Brazilië, Kroatië en Polen.

Engeland training sweater 2022-2023

Het Engeland trainingspak 2022-2023 is er één van een Britse degelijkheid! Het meest spannende aan het trainingspak is de print die op de onderkant van de mouwen is verwerkt. Deze print heeft wat weg van een spinnenweb en wordt gekenmerkt door de golven en diagonale lijnen die door elkaar lopen en zo een design van ruiten vormen. De Engeland training sweater 2022-2023 heeft een heldere tint blauw (door Nike ''Game Royal'' genoemd) en de lijnen op de onderkant van de mouwen zijn een lichtere tint blauw (''Blue Fury''). Deze tint komt ook weer terug in het vlak ter hoogte van de hals. Dit vlak heeft aan de onderkant een ronding en is, evenals de lijnen op de mouwen, kenmerkend voor het Strike template van Nike. De swoosh van Nike op de rechterborst is ook lichtblauw en op de linkerborst prijkt de badge van de Engelse voetbalbond. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak: blauw/lichtblauw. De Engeland training sweater heeft verder de standaard functionele kenmerken. De trainingstrui is uitgerust met een semi-hoge hals met een verborgen rits. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de trainingstrui nog meer getailleerd. Het materiaal van het Engeland trainingspak betreft al een elastisch materiaal, dat zich perfect vormt naar het lichaam. Dit betreft een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). De achterzijde van de training sweater is iets langer en dit biedt de spelers extra bescherming.

Engeland trainingsbroek 2022-2023

Het Engeland trainingspak wordt gecompleteerd door een donkerblauwe trainingsbroek. De trainingsbroek bevat ter hoogte van de kuiten en de scheenbeen dezelfde all-over print als op de mouwen van de training sweater. De logo's van Nike en de Engelse voetbalbond hebben ook dezelfde kleuren als op de trainingstrui en zijn ter hoogte van de bovenbenen geposteerd. De Engeland trainingsbroek heeft verder de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met de Nike FlyVent tailleband. Met deze band kun je zelf de pasvorm van de trainingsbroek aanpassen.

  • De Engeland trainingsbroek heeft een taps toelopend design/tapered fit. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt.

  • De trainingsbroek heeft aan de bovenkant twee zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De onderkant van de broekspijpen bevatten enkelritsen, waardoor je deze trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen.

  • Het Engeland trainingspak is ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van het trainingspak verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De spelers van het Engels voetbalelftal dragen de Strike Elite versie van het trainingspak. Dit trainingspak heeft hetzelfde design, maar een iets andere structuur. Dit trainingspak bevat namelijk extra ventilatiezones en heeft een nog meer gestroomlijnd design. In plaats van de Nike Dri Fit technologie is dit Engeland trainingspak uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie.

Engeland trainingspak bestellen

Het Nike Engeland trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn de training sweater en de trainingsbroek € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn beide items € 54,95. Het trainingspak voor kinderen is ook beschikbaar met een trainingsjack. Deze bestel je vanaf € 99,95. Check ook andere Engeland trainingskleding in deze winkels!

Bestel het Engeland trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze winkel! 

Engeland WK 2022 trainingspak

Detail Engeland trainingspak 2022-2023

Engeland trainingspak 2022-2023