Duitsland WK 2023 vrouwen voetbalshirts

De nieuwe Duitsland vrouwen voetbalshirts 2023-2024 zijn vandaag officieel gepresenteerd door adidas en de Duitse voetbalbond. Deze voetbalshirts draagt het Duits vrouwenvoetbalelftal tijdens het WK vrouwenvoetbal 2023 in Australië en Nieuw Zeeland en tijdens de andere interlands in de periode 2023-2024. Tijdens de poulefase van het WK vrouwenvoetbal speelt Duitsland tegen Marokko, Colombia en Zuid-Korea. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van de DFB-Frauen. Sinds begin jaren ’80 verzorgt adidas de tenues van het Duits vrouwenvoetbalelftal.

Duitsland vrouwen uitshirt 2023-2024

Het uitshirt van het Duits vrouwenvoetbalelftal heeft een custom made design. Dit betreft een ander ontwerp dan het Duitsland uitshirt 2022-2023, dat door het mannenteam gedragen werd tijdens het WK in Qatar. Het nieuwe Duitsland dames uitshirt 2023-2024 heeft ook nog eens een super opvallend design, geïnspireerd door de diepgroene Duitse bosgebieden (zoals het Zauberwald en het Zwarte Wout), die ongeveer  32% van het land beslaan. Het Duitsland WK 2023 vrouwen uitshirt heeft donkere en lichtere tinten groen, die samen een all-over print van takken vormen en symbool staan voor de uitgestrekte bosgebieden in Duitsland. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met zwarte en gouden accenten. De ronde hals is zwart met een subtiele gouden band. Ook de band aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleurencombinatie en de adidas trademark strepen op de schouders zijn goud. De zijkanten van het Duitsland dames uitshirt bevatten een turquoise band en het adidas performance logo op de rechterborst is goud. Dit betreft het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo wordt door het Duitse merk vanaf dit seizoen op alle nieuwe tenues gebruikt en bevat alleen nog maar drie diagonale blokken. De andere borst is uitgerust met het logo van de Deutsche Fußball-Bund, inclusief twee gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar het twee keer winnen van het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal (2003 en 2007). Het voetbalshirt bevat ook nog twee details. Aan de binnenkant van de hals staat de tekst: ''WIR #IMTEAM'' en in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de naam van het land: Deutschland. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant turquoise adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Duitsland vrouwen voetbalshirts 2023-2024 uitgerust met de de nieuwste performance technologieën van het Duitse sportmerk. De authentic tenues (de versie die de speelsters dragen) bevatten de adidas Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Deze technologieën zijn in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts vallen alleen meer getailleerd, hebben extra ventilatiezones, zijn lichter en bevatten iets meer details. 

Duitsland dames uitshirt bestellen

De adidas Duitsland WK 2023 vrouwen voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het authentic HEAT.RDY voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 139,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Unisportstore.NL
vanaf € 69.95
Bestellen >
Adidas.nl
vanaf € 69.95
Bestellen >
subsidesports.nl
vanaf € 89.95
Bestellen >
€ 5,- korting met code VOETBAL

Duitsland dames uitshirt 2023-2024

Duitsland dames uitshirt 2023-2024