Duitsland draagt paars trainingsshirt tijdens EK 2024

Duitsland draagt tijdens het EK in eigen land en de periode erna weer een nieuw trainingsshirt! Het trainingsshirt is onderdeel van de adidas Duitsland EK 2024 trainingscollectie en heeft dezelfde kleuren als het Duitsland trainingspak! Zoals ieder jaar heeft het trainingsshirt een standaard template, wat door het Duitse sportmerk voor alle trainingskleding gebruikt wordt dit seizoen. Dat betreft dit jaar het TIRO24 template, dat we komend seizoen (2024-2025) ook terug zien in de trainingskleding van clubs als Ajax, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Bayern München en Juventus.

Paars Duitsland trainingsshirt 2024-2025

Het adidas Duitsland trainingsshirt 2024-2025 is paars met zwarte accenten. De meshpanels op de zijkanten van het trainingstenue zijn zwart en hetzelfde geldt voor de mouwen. Kenmerkend aan het TIRO24 template is de golf die op de zijkanten van het trainingsshirt is verwerkt. Op het Duitsland trainingstenue betreft dit een paarse golf met een opvallende graphic print met daarin een gradiënt effect en geometrische vormen. Het trainingsshirt bevat een ronde hals met een subtiele opstaande kraag en de adidas trademark strepen op de schouders zijn paars. De logo’s van de Duitse voetbalbond en adidas staan traditiegetrouw op het midden van het trainingstenue en zijn paars. Ook de achterzijde van het Duitsland trainingsshirt is paars. Het trainingstenue wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje met aan de zijkanten de paarse golf, die als het ware doorloopt vanaf het trainingsshirt. Daaronder staan de adidas strepen in het paars. Ook op het trainingsbroekje zijn de logo’s van de Duitse voetbalbond en adidas wit.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

De trainingscollectie van ‘’Die Mannschaft’’ bevat dit jaar ook weer een warming-up shirt, welke op een later tijdstip wordt gelanceerd en door het team van Nagelsmann gedragen wordt tijdens het EK in eigen land.

Duitsland trainingsshirt bestellen

Het adidas Duitsland trainingsshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is het trainingsshirt € 55,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 50,-. De trainingsbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 40,-.

Duitsland draagt paars trainingsshirt tijdens EK 2024
Duitsland draagt paars trainingsshirt tijdens EK 2024