Deportivo Alavés voetbalshirts 2023-2024

Deportivo Alavés heeft samen met kledingsponsor Puma de gloednieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 officieel gepresenteerd. De club uit Baskenland speelt in deze voetbalshirts de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024.  Vorig seizoen eindigde de degradant van 2021/2022 als vierde op het tweede niveau van Spanje en promoveerde de club na het spelen van play-offs. Kledingsponsor Puma is sinds vorig seizoen sponsor van de club, nadat zij het stokje overnamen van Kelme.

Deportivo Alavés thuisshirt 2023-2024

Het 2023-2024 thuisshirt van Alavés is voornamelijk blauw gekleurd met witte strepen die naar de randen van het shirt toe steeds breder worden, wat zorgt voor een dynamisch uiterlijk. De mouwen zijn volledig blauw, evenals de achterkant van het shirt. Één van de leuke details van het shirt is de Baskische vlag die op de achterkant van de nek is geplaatst, als symbool van de sterke regionale identiteit van de club en de diepe band met de fans. Aan de voorkant heeft het shirt een stijlvolle overlappende V-hals, wat het design een moderne en elegante uitstraling geeft.

Met de perfecte combinatie van traditie en vernieuwing is het Puma Alavés thuisshirt voor het seizoen 2023-2024 een viering van het rijke erfgoed van de club en een duidelijke verklaring van hun ambities voor het komende seizoen.

Deportivo Alavés uitshirt 2023-2024

Het Puma Deportivo Alavés uitshirt voor het seizoen 2023-2024 is een eerbetoon aan de kleuren van de Baskische vlag en straalt pure klasse uit. Met een groene basis en twee opvallende strepen aan de linkerkant, één wit en één rood, die achter het clubembleem langs lopen, belichaamt dit shirt de trotse identiteit van de club. Het clubembleem zelf deelt dezelfde kleuren als het shirt, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

De witte Puma-logo's en de sponsornaam vormen een prachtig contrast op de groene achtergrond, waardoor ze echt opvallen. De rode ronde kraag voegt een vleugje passie en energie toe aan het ontwerp, waardoor het shirt nog aantrekkelijker wordt voor zowel spelers als fans.

Het uittenue wordt compleet gemaakt met een volledig witte broek met het logo aan de ene kant en de kledingsponsor Puma aan de andere kant. Onder de witte broek draagt het team rode sokken dat ook weer terugkomt in het shirt. 

Deportivo Alavés voetbalshirt bestellen

De nieuwe Deportivo Alavés voetbalshirts 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Spaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Spaanse voetbalclubs? Check het in deze winkel! 

Deportivo Alavés voetbalshirts 2023-2024
Deportivo Alavés voetbalshirts 2023-2024
Deportivo Alavés voetbalshirts 2023-2024