Deportivo Alavés voetbalshirts 2020-2021

De Spaanse voetbalclub Alaves heeft in samenwerking met kledingsponsor Kelme de nieuwe voetbalshirts voor 2020-2021 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt Deportivo Alavés de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2020-2021. Alaves eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plek in de Spaanse competitie en speelt dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau van Spanje. Sinds 2017 is Kelme verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van de Spaanse clubs en ook dit seizoen is het Spaanse sportmerk de kledingsponsor van de club van trainer Juan Ramón López Muñiz.

Alaves thuisshirt 2020-2021

Deportivo Alavés is op 23 januari 1921 opgericht en bestaat dit seizoen dus 100 jaar. Alle nieuwe tenues bevatten dan ook een verwijzing naar het 100 jarig bestaan van de voetbalclub. Het Deportivo Alavés thuisshirt 2020-2021 wordt gekenmerkt door de blauwe en witte verticale strepen en bevat een gevouwen kraag met rechte hals met daaronder een wit v-design. In deze driehoek zijn de initialen van de club verwerkt: DA. Een ander detail op het tenue is het getal 100 aan de onderkant met de tekst: ‘’Deportivo Alavés 1921-2021’’, wat natuurlijk verwijst naar het jubileum van de club. Het logo van Kelme staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst is voorzien van het clublogo en op het midden van de tenues prijkt sponsor BETWAY. De achterkant van het thuisshirt bevat in de nek de vlag van Baskenland. Het Deportivo Alavés thuistenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede taping. De kousen van het thuistenue bevatten brede blauwe en witte blokken.

Alavés uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Het Deportivo Alavés uitshirt 2020-2021 doet een beetje denken aan het design van het Ajax voetbalshirt. Het tenue is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede rode band over het midden van het tenue. Deze wordt geflankeerd door twee blauwe banen. De mouwen zijn voor de helft rood en voor de helft wit en bevatten ook blauwe details. In de band aan de onderkant van de mouwen is de naam van de club verwerkt. De logo’s van de club, Kelme en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook het uittenue bevat dezelfde verwijzing naar het 100 jarig bestaan als het uitshirt. Het Alavés uitshirt heeft verder ook een gevouwen kraag in het blauw/wit met dunne, rode lijn. Onder de rechte hals bevindt zich ook weer een driehoek met daarin de initialen van de voetbalclub. Het uittenue van Deportivo Alavés wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met op het midden een rood vlak, geflankeerd door twee dunnere blauwe banen. Deportivo Alavés heeft dit seizoen ook een 3e voetbalshirt of alternatief uitshirt. Dit tenue staat geheel in het teken van de verjaardag van de club. Het tenue is namelijk zwart met gouden details. De v-hals en een band over de mouwen zijn goud en hetzelfde geldt voor alle logo’s op het tenue. Verder bevatten de mouwen een print van driehoeken en de body is uitgerust met een design van diagonale banen. Dit tenue wordt dan ook weer compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gouden accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Deportivo Alavés voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Joselu, Laguardia, Edgard Méndez, Aguirregabria, Guidetti en nog meer spelers.

Deportivo Alaves voetbalshirts bestellen

De nieuwe Deportivo Alaves tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de online shop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Spaanse voetbalclubs? Check het dan in deze winkel! 

Deportivo Alaves thuisshirt 2020-2021

Deportivo Ala'ves uitshirt 2020-2021

Deportivo Alaves 3e shirt 2020-2021