Deportivo Alaves voetbalshirts 2019-2020

Deportivo Alaves en kledingsponsor Kelme hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Spaanse club van trainer Asier Garitano de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2019-20. Alaves einidgde afgelopen seizoen op een elfde plaats in de Spaanse competitie en speelt dus opnieuw op het hoogste niveau van Spanje dit seizoen. Het Spaanse sportmerk Kelme is sinds het seizoen 2017-2018 kledingsponsor van Alaves en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues.

Deportivo Alaves thuisshirt 2019-2020

Het Deportivo Alaves thuisshirt voor 2019-2020 wordt gekenmerkt door de brede blauwe en witte banen over het tenue. De voorkant van het tenue bevat twee brede blauwe banen en drie witte banen. De mouwen van het tenue zijn blauw en de ronde hals is wit. Op de borst prijken de logo’s van de club en Kelme en hoofdsponsor BETWAY versiert het midden van het tenue. Het logo van Kelme staat ook op beide mouwen en de rechtermouw bevat ook de officiële La Liga badge. Op de achterkant van het tenue staat in de nek de vlag van Baskenland. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/witte kousen.

Deportivo Alaves uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het nieuwe Deportivo Alaves uitshirt voor 2019-2020 is geheel roze en bevat aan de linker onderkant een watermerk van het wapen van de stad Alaves. Het uittenue bevat verder een v-hals en de logo’s van Kelme, de club en BETWAY op het uitshirt zijn wit. De zijkanten van het uittenue bevatten een roze taping met daarin een Baskische tekst. Het uittenue van Deportivo Alaves wordt compleet gemaakt door een roze voetbalbroekje en roze kousen. Alaves heeft komend seizoen ook een alternatief uitshirt. Dit shirt is wit met een lichtblauwe zigzagbaan in het lichtblauw over de borst. De mouwen zijn donkergrijs met een melange achtige print en alle logo’s op het alternatieve uitshirt zijn lichtblauw. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkergrijs broekje en blauw/witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Deportivo Alaves tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Laguardia, Joselu, Verdon, Maripan, Guidetti en andere sterspelers.

Deportivo Alaves voetbalshirts bestellen

De nieuwe Deportivo Alaves tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de online shop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Spaanse voetbalclubs? Check het dan in deze winkel!