Colorado Rapids uitshirt 2023-2024

Een nieuwe dag! Dat hebben adidas en Colorado Rapids dit jaar letterlijk genomen. Het thema van het nieuwe Colorado Rapids uitshirt 2023-2024 is namelijk ''A new day''. In dit nieuwe tenue speelt Colorado Rapids de Major League Soccer uitwedstrijden in 2023 en 2024. Dit voetbalshirt wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de thuiswedstrijden in 2023 draagt Colorado Rapids het Colorado Rapids thuisshirt 2022-2023. Vorig seizoen eindigde de club op de tiende plek in de Western Conference. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Colorado Rapids voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer voetbalclubs.

Colorado Rapids uitshirt 2023-2024 | A NEW DAY! 

Het design van het nieuwe Colorado Rapids thuisshirt 2023-2024 is tot stand gekomen in samenwerking met de lokale kunstenaar Pat Milbery. Het voetbalshirt is overwegend lichtblauw en bevat een all-over print van geometrische blokken. Dit design is geïnspireerd door zonsopgang en zonsondergang in Colorado en de potentie die iedere dag weer heeft. Het voetbalshirts bevat ook oranje en paarse/donkerblauwe accenten, welke verwijzen naar zonsopgang en zonsondergang. De lichtblauwe details en de geometrische blokken staan bovendien symbool voor kracht en potentie. De gedachte achter dit design is liefde en daarom heeft Pat Milbery een klein hartje verwerkt op de onderkant van het voetbalshirt. Het tenue bevat een ronde hals in het paars/rood en dit is ook de kleurencombinatie van de band aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het voetbalshirt zijn voorzien van een oranje band, welke doorloopt over de onderkant van de achterzijde van het tenue. Alle logo's op het tenue zijn ook donkerblauw. De rechterborst is uitgerust met het nieuwe adidas performance logo. Dit betreft het 3BAR logo, welke het Duitse sportmerk vanaf dit seizoen op alle tenues gebruikt. Hoofdsponsor UCHEALTH versiert het midden van het tenue en de linkerborst bevat het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: blauw/lichtblauw. Dit is ook de kleurencombinatie van de Major League Soccer badges op de mouwen. De linkermouw bevat ook het logo van AppleTV. Dit logo verschijnt op alle Major League Soccer voetbalshirts dit seizoen. In de nek op de achterzijde van eht voetbalshirt bevindt zich een speciale graphic in fleurige kleuren. Dit detail staat symbool voor een nieuwe dag aan de horizon en dat allle kansen voor een betere morgen eindeloos zijn. Deze kleuren zijn ook verwerkt in het hart op de onderkant van het tenue. Het Colorado Rapids uittenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje met blauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Colorado Rapids voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Colorado Rapids thuisshirt bestellen

Het nieuwe adidas Colorado Rapids uitshirt 2023-2024 kun je helaas alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse club. De prijs van het tenue is € 89,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande webshops vind je wel andere Major League Soccer tenues in deze shops!

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel! 

Colorado Rapids uitshirt 2023-2024

Colorado Rapids uitshirt 2023-2024

Colorado Rapids uitshirt 2023-2024