Colorado Rapids thuisshirt 2022-2023

Colorado Rapids en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe adidas Colorado Rapids thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit Denver de Major League Soccer en bekerwedstrijden in het Dick's Sporting Goods Park in 2022-2023. In 2022 draagt de club van trainer Robin Fraser het Colorado Rapids uitshirt 2021-2022. Zoals van alle clubs in de Amerikaanse voetbalcompetitie is adidas de kledingsponsor van Colorado Rapids en is het ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts.

Colorado Rapids thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Colorado Rapids thuisshirt 2022-2023 is dit jaar bordeaux rood en in het materiaal van het voetbalshirt is een print van bergtoppen verwerkt, verwijzend naar de ligging van de stad Denver, welke 5.280 feet boven zeeniveau ligt. Het nieuwe tenue van Colorado Rapids is verder weer afgewerkt met lichtblauwe accenten. De overlappende V-hals bevat een dunne, lichtblauwe lijn en ook de adidas trademark strepen op de schouders zijn lichtblauw. De onderkant van de mouwen bevatten ook dit jaar weer een dunne lichtblauwe lijn. Het Colorado Rapids thuisshirt bevat dit jaar verder ook weer verschillende details. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de vlag van de de staat Colorado, welke gekenmerkt wordt door twee blauwe banen met daartussen een witte baan een rood/gele C. Ook op de linker onderzijde van het voetbalshirt is een lichtblauwe C geborduurd. De rechterborst bevat het adidas logo in het lichtblauw en de andere borst de badge van de club. De ster boven het logo verwijst naar de gewonenn MLS Cup in 2010. De linkermouw bevat de officiële MLS badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van eht voetbalshirt: bordeaux rood/lichtblauw. Het Colorado Rapids thuistenue wordt dit jaar gecompleteerd door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten bordeaux rode adidas strepen. De kousen van het voetbalshirt zijn lichtblauw met aan de bovenkant een donker rode band met daarin lichtblauwe adidas strepen.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Colorado Rapids voetbalshirts weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Colorado Rapids thuisshirt 2022-2023, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Barrios, Abubakar, Trusty, Esteves, Price, Wilson en nog meer spelers.

Colorado Rapids thuisshirt bestellen

Het nieuwe adidas Colorado Rapids uitshirt 2022-2023 kun je helaas alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse club. De prijs van het tenue is € 89,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande webshops vind je wel andere Major League Soccer tenues in deze shops!

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel! 

Colorado Rapids thuisshirt 2022-2023

Colorado Rapids thuisshirt 2022-2023

Detail Colorado Rapids thuisshirt 2022-2023

Colorado Rapids thuisshirt 2022-2023